N.E.C. Business OSRN

Samenwerking tussen Coffee@Work en N.E.C. opengebroken en voor meerdere jaren verlengd

Samenwerking tussen Coffee@Work en N.E.C. opengebroken en voor meerdere jaren verlengd

De huidige samenwerking tussen Coffee@Work, YveY Hospitality en N.E.C. is met drie jaar, incl. een optie van twee extra jaren, verlengd. Hierdoor blijven partners en club tot minimaal 2024 aan elkaar verbonden, waardoor het bedrijf uit Barneveld ook de komende seizoenen partner in het Goffertstadion is.

“N.E.C. is niet voor niets al 15 jaar voor ons een belangrijk medium om ons aan zakelijk Nijmegen en omgeving te presenteren. De OSRN biedt het grootste en juiste netwerk, zij faciliteert de verbinding tussen ondernemers, waar wij van profiteren. Ons doel is om samen meer waarde te creëren dan een eenieder individueel, want ons partnership overwint in goede en in mindere tijden zo is afgelopen jaren ook wel gebleken.”, aldus Ronny Aarts, eigenaar van Coffee@Work.

Daniël Frankenhuis, eigenaar van YveY, is erg te spreken over de samenwerking met Coffee@Work: “Als horecapartner van N.E.C. zijn wij verheugd over de vernieuwde binding van Coffee@Work als koffiepartner. Hiermee hebben wij in en rondom het stadion een uitstekende mogelijkheid tot onze beschikking om onze gasten te voorzien van heerlijke koffie en aanverwante producten. Wij zien Coffee@Work als aangename samenwerkingspartner, waarbij wij hopen nog vele jaren prettig mee samen te mogen werken”.

Wilco van Schaik, algemeen directeur N.E.C: "Coffee@Work is al jaren een gewaardeerde partner van N.E.C. Koffie staat symbool voor 'verbinding en beleving' en is bovendien een belangrijk visitekaartje richting eenieder in het Goffertstadion. Coffee@Work is een ondernemende partij die graag samen met onze hospitality partner YveY meedenkt om onze gasten iedere dag weer een heerlijke beleving te bezorgen”.