Eventkalender

N.E.C. Business & OSRN staan voor boeien, groeien en verbinden. Om deze doelstellingen te kunnen faciliteren stellen wij ieder jaar, zeer zorgvuldig, een businesskalender samen voor onze businessclub leden. Naast terugkerende events is er vanzelfsprekend ook ieder seizoen ruimte voor innovatieve events die inspelen op de actualiteiten. Omwille van de huidige COVID-19 beperkingen ziet de OSRN-kalender er in het seizoen 2020-2021 anders uit. Door de continu veranderende situatie en daarmee de beperkingen en richtlijnen varieert het aanbod in events voortdurend. Momenteel staat het programma 'OSRN Beweegt' centraal.

Op dit moment werken N.E.C. Business & OSRN aan een eventkalender voor het tweede gedeelte van het seizoen. Wij hopen u daar spoedig meer over te kunnen vertellen. De initiele kalender voor het restant van het seizoen 2020-2021 ziet er als volgt uit:

MAART 2021- FORMULE 1 CAFÉ
Na de valse start van vorig jaar is het dit jaar écht ‘’lights out’’ in Zandvoort, u staat hierbij op pole position in ons Formule 1 Café bij een exclusief event bij Planet Awesome met Rob Kamphues en Robert Doornbos.

APRIL 2021 - OSRN ON TOUR
Na de enorme successen van Lissabon, Madrid, Rome en Liverpool, zullen we ook dit jaar weer een onvergetelijke reis gaan maken.

MEI 2021- FAMILY@THEPARC
Onze achtertuin is de ideale locatie om de grootste familie van Nijmegen te trakteren op een onvergetelijke dag. We gaan uw partner en kids trakteren op een middag die in het teken staat van sport, spel, food en vooral veel gezelligheid.

JUNI 2021 – GOLFDAG
De golfdag is weer terug van weggeweest, de ‘’birdies’’ en ‘’eagles’’ zullen u om de oren vliegen tijdens deze gezellige golfmiddag. Hoe ver slaat u de bal? Of misschien nog belangrijker, hoe verslaat u uw opponenten?

(laatste update; woensdag 6 januari, 2021)