Eventkalender

N.E.C. Business & OSRN staan voor boeien, groeien en verbinden. Om deze doelstellingen te kunnen faciliteren stellen wij ieder jaar, zeer zorgvuldig, een businesskalender samen voor onze businessclub leden. Naast terugkerende events is er vanzelfsprekend ook ieder seizoen ruimte voor innovatieve events die inspelen op de actualiteiten. Omwille van de huidige COVID-19 beperkingen ziet de OSRN-kalender er in het seizoen 2020-2021 anders uit. Door de continu veranderende situatie en daarmee de beperkingen en richtlijnen varieert het aanbod in events voortdurende. Momenteel staat het programma 'OSRN Beweegt' centraal.

Naast het actief verbinden van onze leden is dit programma gericht op een gezonde lifestyle en het stimuleren van lichaamsbeweging. ‘OSRN Beweegt’ bestaat uit diverse activiteiten die variëren qua belasting en intensiteit waardoor het nagenoeg voor eenieder mogelijk zal zijn om deel te nemen. Daarbij mag uw persoonlijke health-check natuurlijk niet ontbreken. Doordat het programma is samengesteld met de (voeding)experts van de N.E.C. Voetbalacademie verzekeren wij u dat u in goede handen zult zijn. 

Met de aanvullende maatregelen van het kabinet, voor in ieder geval de aankomende twee weken, hebben wij besloten in ons programma ''OSRN Beweegt'' het Bootcamp event en het You'll never walk alone event twee weken uit te stellen.  

OSRN Beweegt bestaat uit een drietal onderdelen: 

Health-check  
Meten is weten. Parallel aan de activiteiten bieden wij u de mogelijkheid om een individuele health check te doen. De experts van N.E.C. meten uw lengte, gewicht, vetpercentage en BMI. In combinatie met uw bloeddruk, glucose, hb gehalte en indien gewenst het meten van ogen en mobiliteit bepalen wij uw maximale inspanningsbelasting. Op basis van deze informatie krijgt u een persoonlijk beweeg- en voedingsadvies en helpen wij u met het vormgeven hiervan. Vanzelfsprekend zijn deze gegevens alleen voor u inzichtelijk en zullen de experts vertrouwelijk omgaan met uw gegevens. 

Bootcamp  
Om fris en vol positieve energie aan onze dagen te beginnen zullen we gedurende een cyclus van 4 weken gaan bootcampen onder leiding van fysiek trainer Björn Ceelen. Tijdens deze bootcampsessies zal uw kracht en uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld. Deelname hieraan zal bijdragen aan het nog verder versterken van uw lichaam en mentale weerbaarheid. Ondanks dat dit plaatsvindt in teamverband is dit altijd met de inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. 

Wandelen - You’ll never walk alone  
Deze keer niet in Liverpool, maar door ons prachtige Nijmegen. Indien de bootcamp voor u te veel van het goede is bieden wij u wekelijks een mooie wandelroute aan. Hierdoor bent u in de mogelijkheid om bij te praten en te netwerken met collega-ondernemers. Wekelijks zullen wij voor u een nieuwe route uitstippelen waarbij het startpunt voor de eerste bijeenkomst het Goffertstadion zal zijn. 

Bij alle activiteiten zullen wij, met de inachtneming van de richtlijnen, een gezonde snack en een drankje aanbieden in de vorm van een pakketje. 

Health-check  
Wanneer: op afspraak  
Tijd: circa één uur per persoon  
Locatie: Medisch Centrum N.E.C. (Trainingscomplex De Eendracht) 

Bootcampen  
Wanneer: woensdag 25 november – woensdag 16 december (iedere woensdag)  
Tijd: 08.00 – 09.00 uur 
Locatie: Trainingscomplex De Eendracht 

Wandelen 
Wanneer: woensdag 25 november – woensdag 16 december (iedere woensdag)  
Tijd: 08.00 – 09.00 uur 
Locatie: Goffertstadion (eerste vertrekpunt)  

Aanmelden doet u via de OSRN app, geef u op voor het ''You'll never walk alone'' event of het ''Bootcamp event'' (beide gedurende een periode van 4 weken aaneengesloten) en meld u aan voor de ''Health-check''. Indien u zich heeft aangemeld voor de Health-check wordt in overleg met u een afspraak ingepland. 

Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 20 november. a.s.

Wij kijken er naar uit om samen met u ‘stappen’ te gaan zetten!

(laatste update; donderdag 5 november, 2020)