Eventkalender

N.E.C. Business & OSRN staan voor boeien, groeien en verbinden. Om deze doelstellingen te kunnen faciliteren stellen wij ieder jaar, zeer zorgvuldig, een businesskalender samen voor onze businessclub leden. Naast terugkerende events is er vanzelfsprekend ook ieder seizoen ruimte voor innovatieve events die inspelen op de actualiteiten.

29 MAART 2023 - CYBERCONGRES BETTER SAFE THAN SORRY
Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseert 29 maart 2023 de tweede editie van het Congres in Cyberspace ‘Better Safe Than Sorry. De (georganiseerde) misdaad heeft inmiddels volop de mogelijkheden van de digitale snelweg ontdekt voor criminele, ondermijnende activiteiten: phishing, ransomware, CEO- en WhatsApp-fraude en spyware om maar enkele vormen te noemen. Better Safe Than Sorry is een congres voor u als ondernemer, uw onderneming en uw medewerker(s).

22 EN 23 APRIL 2023 - OSRN GOES BRUGGE
Na afgelopen jaar het zonnige Valencia te hebben bezocht, is het weer tijd voor een nieuwe buitenlandreis. Dit keer laten we het vliegtuig staan en bezoeken we het culturele Brugge. Naast de mooiste historische bezienswaardigheden uit West-Vlaanderen en de overheerlijke Brugse Zot, mag een wedstrijdbezoek aan Club Brugge niet ontbreken.

10 MEI 2023 - AL MOT IK KRUPE
Aan de hand van de klim naar de trans leren we u alles over de eeuwenoude Stevenskerk en zijn geschiedenis. Eenmaal boven aangekomen heeft u een uitzicht over de stad en hoort u wat de kerk voor veel Nijmeegse inwoners betekent. Wanneer we dan toch op de Grote Markt aanwezig zijn mag een bezoek aan De Derde Kamer niet ontbreken. De Derde Kamer is al bijna twintig jaar een begrip in Nijmegen en voor velen een 'tweede huiskamer'. Voor, tijdens en na het beklimmen van de toren drinken we een drankje en eten we een hapje.

1 JUNI  2023 - OSRN GOLF- & ADVENTURE DAY
Donderdag 1 juni vindt de OSRN Golf- & Adventure dag plaats op Landgoed Welderen en Watergoed in Valburg. De fanatieke golfers kunnen elkaar uitdagen in wedstrijdverband. Voor de minder ervaren golfers is er een Golfclinic. Daarnaast is er ook mogelijkheid tot ribvaren op de waal en paintballen in het bos van Watergoed. Aansluitend vindt de prijsuitreiking en BBQ plaats.