N.E.C. Business OSRN

N.E.C. en nxtoffice sluiten official partnership

N.E.C. en nxtoffice sluiten official partnership

Met ingang van het seizoen 2023–2024 gaat N.E.C. een official partnership aan met nxtoffice. De samenwerking heeft voor beide partijen als doel om de landelijke bekendheid te vergroten en te blijven presteren op het hoogste niveau in Nederland.

N.E.C. is enthousiast over de samenwerking en kijkt uit naar de voordelen die het partnership met zich meebrengt. Commercieel manager N.E.C., Robin Faber, vertelt: “In nxtoffice hebben we wederom een groot Nijmeegs bedrijf aan ons weten te binden. Als official partner en OSRN-lid zien we daar een mooi connectie. We delen de ambitie om samen onze doelstellingen te verwezenlijken en zijn ervan overtuigd dat dit tot mooie resultaten gaat leiden. We kijken uit naar een mooie samenwerking!”

Nxtoffice gelooft sterk in de ambities van N.E.C. om de komende jaren uit te groeien tot een stabiele Eredivisieclub en ziet de mentaliteit van topsport als inspiratiebron voor het ondernemerschap. “Wij geloven in de mentaliteit van topsport en de drive om altijd voor het uiterste te gaan. Ondernemen is tevens ook topsport”, aldus algemeen directeur nxtoffice, Coert Tempelman. “Als bedrijf met een sterke focus op innovatie, service en kwaliteit zien we deze samenwerking als een kans om onze landelijke merkbekendheid verder te vergroten en onze klanten beter te bedienen. Ik ben blij dat we onze krachten met N.E.C. kunnen bundelen en we kijken uit naar een succesvolle toekomt samen.”

Nxtoffice heeft alles in huis voor de ideale werkplek, vergaderruimte en ontmoeting. Het portfolio bevat intelligente IT-oplossingen die ervoor zorgen dat jouw werkplek klaar is voor de uitdagingen van morgen. Vanuit jarenlange ervaring adviseert het team van experts hun klanten op een persoonlijke manier over het inrichten van kantoren en werkplekken. Voor welke uitdaging je ook staat, zij bouwen en denken met je mee.