OSRN OSRN Dreamteam

OSRN Dreamteam onderuit tegen TOP Oss

OSRN Dreamteam onderuit tegen TOP Oss

Afgelopen vrijdag speelde het OSRN Dreamteam alweer de vierde en laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Ditmaal was het TOP Oss dat een bezoek bracht aan Sportpark de Dennen. Na een reeks aan teleurstellende resultaten was het tijd om het tij te keren en de thuisreeks met een overwinning af te sluiten.

Vrijwel direct na de aftrap was het TOP Oss dat druk uitoefende op de defensie van het OSRN Dreamteam. Dit resulteerde in een aantal kansen waarbij doelman Martijn Ruiter en zijn defensie reddend op moesten treden. Het antwoord van het OSRN Dreamteam volgde al snel. Na een goed uitgespeelde aanval over een aantal schijven was het Robbert den Boer die zijn thuisdebuut op kon luisteren met een doelpunt, de paal stond echter in de weg. De eerste helft, waarbij hard maar fair voetbal werd gespeeld, werd hierdoor doelpuntloos afgesloten.

Al vrij snel in de tweede helft was het Patrick Wijers die op links doorkwam en een afgemeten voorzet afleverde op Jesper van den Boogaard. Jesper twijfelde niet en haalde de trekker over: 1-0. Het antwoord van TOP Oss volgde vrij snel. Een afgeslagen voorzet viel pardoes voor de voeten van een TOP Oss speler die de Nijmeegse doelman wist te verschalken. Even later zorgde een vlaag van verstandsverbijstering bij doelman Martijn Ruiter ervoor dat een ogenschijnlijk simpele bal toch onhoudbaar bleek. 

Veel tijd om van de 2-1 voorsprong te genieten hadden de Ossenaren niet. Het was 'Man of the Match' Patrick Wijers die het OSRN Dreamteam op gelijke hoogte wist te brengen. Ondanks het grote aantal kansen was het geluk niet geheel aan Nijmeegse zijde. Zo kon de doelman van TOP Oss mede met behulp van het aluminium voorkomen dat N.E.C. de wedstrijd om kon buigen. Het was vervolgens TOP Oss dat met een aantal goede individuele acties gevaar wist te stichten en twee maal doel wist te treffen. Eindstand: 2-4. 

Na de wedstrijd vertrokken beide teams richting het Gofferstadion om te genieten van een mooie streekderby, goed gezelschap en een zinvolle netwerkavond.