OSRN OSRN Dreamteam

OSRN Dreamteam nipt onderuit tegen Inter Milan Business

OSRN Dreamteam nipt onderuit tegen Inter Milan Business

Afgelopen vrijdag stond voor het OSRN Dreamteam de allereerste interland op de agenda. Op De Eendracht trad het business team aan tegen de businessleden van de Italiaanse grootmacht Inter Milan. Na een gelijkspel tegen De Graafschap en het teleurstellende verlies tegen Go Ahead Eagles was het OSRN Dreamteam gebrand om een overwinning uit het vuur te slepen. 

Al direct beten de Italiaanse bezoekers van zich af en lieten zien dat zij niet voor niets naar Nijmegen waren gekomen. De geslepen ploeg hanteerde een hoog tempo in balbezit en schuwde de duels niet. 

Het waren dan ook de bezoekers die voor het eerst gevaar wisten te stichten. Middels een goed opgezette aanval wisten de Italianen hun sterke spits te bereiken welke, weliswaar in buitenspel positie, de Nijmeegse defensie en doelman wist te verschalken. Aangezien scheidsrechter Hendriks niet over een VAR beschikte keek het OSRN Dreamteam dan ook tegen een 0-1 achterstand aan. De ploeg van trainer Martijn Ruiter was zichtbaar van slag en incasseerde vrij snel daarna de 0-2. 

Door een aantal tactische wijzigingen aan Nijmeegse zijde kwam het OSRN Dreamteam de tweede helft sterker uit de startblokken en kreeg het grip op de wedstrijd. Hoger druk en meer duels leverde direct een aantal goede kansen op. Na een goede actie van Nick Cornelissen, werd de bal dan ook terecht op de stip gelegd. Met een benutte strafschop zorgde Nick voor de aansluitingstreffer. Het OSRN Dreamteam bleef met druk vooruit spelen. Het was Niek Smulders die na een mooie combinatie koeltjes bleef en 2-2 wist binnen te schuiven. 

De goede comeback gaf het OSRN Dreamteam extra power. Met twee schoten op de lat was de ploeg hard op weg om de 3-2 op het scorebord te krijgen. Desondanks waren het toch de bezoekers die aan het langste eind wisten te trekken. Door het offensieve spel vielen er gaten in de achterhoede, waar Inter Milan, met een aantal vlijmscherpe counters, vlak voor het eindsignaal dankbaar gebruik van wist te maken: 2-3. Hiermee wisten de Italianen direct de eindstand te noteren. 

Gebroederlijk zoals altijd zijn de beide business teams vervolgens vertrokken naar het Goffertstadion voor het diner om vervolgens de wedstrijd N.E.C. - Jong PSV te bekijken.