N.E.C. Business

N.E.C. en Betuwe Express verlengen samenwerking

N.E.C. en Betuwe Express verlengen samenwerking

N.E.C. en Betuwe Express hebben de huidige samenwerking verlengd. Ook de komende drie seizoenen verzorgt de vervoersmaatschappij het vervoer van de Nijmeegse club.

Touringcarbedrijf Betuwe Express houdt zich al 58 jaar bezig met het verzorgen van vervoer voor zowel groepen als individuele reizigers. Het bedrijf is daarmee één van de grootste touringcarbedrijven in Nederland. Betuwe Express is dé specialist voor dagtochten, schoolreizen en meerdaagse reizen. Met de opgebouwde ervaringen bieden zij reizigers één of meerdere onvergetelijke dagen in Nederland (of ver daarbuiten).

“We kijken er naar uit om de selectie, supporters en sponsoren dit seizoen (en de komende seizoenen) naar alle mooie stadions in de Eredivisie te brengen. We zetten daar onze vaste groep enthousiaste chauffeurs voor in. Met ons uitgebreide wagenpark kunnen wij de club ook de flexibiliteit bieden bij het vervoer van de grote groepen passagiers. We zijn blij dat N.E.C. al vele jaren voor Betuwe Express kiest. Zowel binnen ons chauffeurskorps als op kantoor hebben we grote affiniteit met betaald voetbal clubs”, aldus Albert Winnemuller.

Wilco van Schaik, algemeen directeur N.E.C., is zeer te spreken over de verlenging van de samenwerking: “Dat we de samenwerking met Betuwe Express hebben verlengd zegt iets over de tevredenheid vanuit beide partijen. In de loop der jaren is Betuwe Express een gevestigde naam geworden binnen onze club. We verzorgen gezamenlijk mooie evenementen en werken al verschillende seizoenen op rij intensief samen om onze spelers en supporters op de plek van bestemming te brengen. We zijn erg blij dat we onze samenwerking een mooi vervolg kunnen geven.”