OSRN

De 3e helft - N.E.C. goes Overseas - Liverpool

De 3e helft - N.E.C. goes Overseas - Liverpool

De buitenlandreis van de OSRN ging dit jaar naar het sfeervolle Liverpool, met vele enthousiaste reacties als gevolg. Gaico Willemsen van Willemsen Verzekeringen deelt zijn ervaringen.

‘’Afgelopen weekeinde zijn Gijs Rademakers en ik voor ‘t eerst met ruim 70 OSRN-leden mee geweest naar Liverpool. Het was een fantastisch weekend! Op Schiphol stond zaterdagochtend om 6:00u het ontvangstcomité al klaar om ons te verwelkomen en te helpen bij het inchecken. We vlogen met KLM naar Engeland en na het droppen van onze bagage gingen we direct naar Anfield Road waar we onze ogen uitkeken. Het kippenvel moment voor de wedstrijd wanneer het You'll Never Walk Alone door het stadion galmt moet de spelers enorm motiveren om hier een prestatie neer te zetten. De wedstrijd vloog voorbij en Liverpool won met 2-1. Wat een sfeer en spektakel, een onvergetelijke ervaring!

Na afloop van de wedstrijd met de bus terug naar het hotel om even op te frissen waarna we met z’n allen een paar ‘pints’ gedronken hebben in de hotelbar. Hierna is eenieder zijn eigen weg gegaan en zijn de diverse groepjes elkaar regelmatig tegengekomen in het bruisende uitgaansleven van Liverpool. Wij zelf hebben uiteraard een bezoek gebracht aan de Cavern Club, met dag en nacht liveoptredens, waar The Beatles zijn begonnen en vele legendarische artiesten en groepen op het podium hebben gestaan.

De zondag werd gestart met een ontbijt in het hotel waarna de groep in drieën werd gesplitst voor The Beatles Walking Tour. Een interessante begeleide wandeling langs de rivier de Mersey en onder andere naar Albert Dock, om te zien wat er van de oude haven gemaakt is. Naast de Beatles highlights werd ook de rijke geschiedenis van Liverpool tijdens deze tour belicht.

Om 12:00u stond de gezamenlijke lunch bij Restaurant Fazenda op het programma. Daarbij werden veel verschillende vleessoorten aan spies geserveerd. De keuze was reuze, evenals de gezelligheid. Vervolgens met de bus weer naar het vliegveld waar we nog geproost hebben op een zeer geslaagd weekend. Hierbij werd al gespeculeerd over de grote reis van volgend jaar. Er ligt dus weer een hele uitdaging voor de organisatie!

Het was mijn eerste trip met de OSRN, maar zeker niet de laatste. Ik vond het een zeer geslaagd weekend waarbij ik veel nieuwe, leuke contacten heb opgedaan en we veel gelachen hebben met elkaar. Ik wil de organisatie en iedereen bedanken en kijk nu alweer uit naar de volgende reis!’’

Wouter Verschuur - Drievierdrie
“Voor het eerst op reis met de OSRN. And what a trip! Naar het heilige Anfield met de hele club en ons daarna vermaakt in en rondom diverse uitgaansgelegenheden in het mooie Liverpool. Het was een fantastische trip. Dank aan de organisatoren en aan de OSRN. Weer iets van mijn ‘bucket list’ afgevinkt!”

Koen Nicolasen
 - Computron
“De Liverpool-trip was fantastisch, wat mij zo aanspreekt aan deze OSRN-events is de ongedwongen sfeer, het gevoel van samenhorigheid tussen de OSRN-leden, de gezelligheid en de variëteit van ondernemers en deelnemende bedrijven. Je leert tijdens deze trips toch weer nieuwe mensen kennen en je wordt ook weer wijzer door de verschillende gesprekken met collega-ondernemers. En dat allemaal goed georganiseerd en goed begeleid. Dank voor het organiseren voor weer een geslaagde trip naar Liverpool”

Namens N.E.C. Business & OSRN willen wij u bedanken voor een onvergetelijk weekend!