N.E.C. Business OSRN Events

De 3e helft – N.E.C. Business & OSRN Formule1 Café in Planet Awesome

De 3e helft – N.E.C. Business & OSRN Formule1 Café in Planet Awesome

Eigenlijk zou de Grote Prijs van Nederland op 3 mei 2020 verreden worden op Circuitpark Zandvoort, maar door de coronamaatregelen is deze race helaas komen te vervallen. Een grote teleurstelling voor de raceliefhebbers, de betrokken organisaties en ook voor ons als OSRN.  

Toen bekend werd dat de race in 2021 op 5 september gereden zou worden hebben N.E.C. Business en de OSRN onmiddellijk de organisatie van het event weer opgepakt. Woensdag 1 september was het dan zover; hét event waar wij allemaal naar uit hebben gekeken. Zo’n 180 business leden hebben de weg naar Planet Awesome gevonden die voor deze gelegenheid was omgetoverd naar een heus Formule1 Café. Een speciaal dankwoord aan Kees van Gent Banden en Wielen die met de aankleding hebben gezorgd voor het echte ‘Formule1 gevoel’. 

Bij binnenkomst en na de bekende registraties en controles werden we verwelkomd met een drankje en hapje. Een mooie mix van bestaande en nieuwe business leden zorgde voor vele verbindingen en netwerkmogelijkheden. Na een kort welkomstwoord van de OSRN-voorzitter Jan-Willem de Rover, waarbij de speerpunten (Binden – Boeien – Groeien) van de OSRN nog werden aangehaald nam Algemeen Directeur van N.E.C., Wilco van Schaik, ons mee met de laatste actualiteiten en stand van zaken omtrent N.E.C. en het stadiondossier.  

Voor diegene die zich daarvoor hadden aangemeld was er de mogelijkheid om in de snelle e-karts te stappen en de strijd met elkaar op de baan aan te gaan.  Natuurlijk keek iedereen uit naar het hoofdprogramma met Robert Doornbos (voormalig F1 coureur) en Rob Kamphues (coureur, presentator, cabaretier en schrijver). En dat het een goed ingespeeld duo is bleek al snel. In hoog tempo volgden de feiten, filmpjes en ludieke anekdotes elkaar op. Met verstand van zaken en een gedeelde passie voor autosport namen zij ons mee in de wondere wereld van de Formule1. Dat het rijden met een formule1 auto niet gemakkelijk zou zijn hadden de meesten wel gedacht, maar dat er zoveel bij kwam kijken was voor de meeste mensen wel nieuw. 

Gelukkig was er ook ruimte voor tussentijdse vragen en ging het (originele en erg kostbare) stuurtje uit Roberts F1 auto (zijn afscheidscadeau van het F1 team bleek al snel) ook nog even van hand tot hand. 

Veel te snel was het alweer voorbij, maar gelukkig was er voldoende ruimte voor de naborrel, het bijpraten en delen van ervaringen en natuurlijk ook de prijsuitreiking van het karten. Terugkijkend en nog nagenietend kunnen we alleen maar zeggen “het was een GE-WEL-DIG event” Dank aan Planet Awesome, Kees van Gent Banden en Wielen, DJ Bouncy, OSRN en N.E.C. 

Onderstaande quotes vatten het geheel mooi samen:

''Super gaaf evenement met een mooie opkomst! Aan veel nieuwe mensen voorgesteld met dank aan NEC en de OSRN. Snap nu waarom dit het mooiste netwerk van regio Nijmegen wordt genoemd''. Gino van Altena -  KPI Solutions. 

''Netwerken is net werken, maar vooral ook heel leuk. Zeker als dat perfect georganiseerd is door de OSRN, de businessclub van NEC. Perfecte avond bij Planet Awesome met een spectaculaire kartraces en deskundig commentaar van Robert Doornbos op de aankomende F1 race van dit weekend''. Dick Tool - CFO Capabel.

''Een goed georganiseerde en bezochte avond op een verrassend leuke locatie, met mooie afwisseling in het programma. Daarnaast genoeg ruimte om bij te praten en te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Net als voor N.E.C. een mooie start van het nieuwe seizoen''! Maikel Engelaar -  Batavorum Capital.

''Na een paar jaar afwezigheid was mijn hernieuwde kennismaking met de OSRN helemaal top. Onder de indruk van een strak geregisseerde avond. Leuke mensen ontmoet. Dus nu al zin in de volgende''! Paul van Osch - Kilsdonk Packaging.

''Ontzettende leuke avond met de OSRN gehad tijdens het Formule1 Café. Goed verzorgd en een gezellige sfeer''! John Ariens - Ariens Solar.

''Mijn eerste evenement bij de OSRN. Het was een leuke en vooral goed georganiseerde avond''! Youri Vissers - Vissers Afbouw & Timmerwerken.