N.E.C. Business OSRN Events

De 3e helft – N.E.C. Business & OSRN Driving&Dining

De 3e helft – N.E.C. Business & OSRN Driving&Dining

Gezellig op het terras, in de kroeg of culinair genieten in het restaurant. Helaas gooien de huidige maatregelen al langere tijd roet 'in het spreekwoordelijke eten'. Een situatie die zowel economische impact heeft en ook enorme invloed op ons sociale leven. Om deze reden heeft N.E.C. Business & OSRN, in samenwerking met diverse (horeca)partners donderdag, 15 april jongstleden, het Driving&Dining event georganiseerd. Klokslag 17.30 uur ging de culinaire tour in en rondom Nijmegen voor de businessleden van start. Geheel volgens de huidige coronamaatregelen werden met ruim 80 auto’s en 200 deelnemers diverse horecapartners bezocht.

Startpunt was het Goffertstadion waar YveY de culinaire tour aftrapte. Deze gastronomische trip vervolgde haar weg naar Hotel Nimma, Restaurant Valdin, Catering De Gouden Leeuw, Restaurant de 4 Heeren en Irish Pub the Shamrock. Bij iedere stop ontvingen alle deelnemers een heerlijk culinair gerecht en een uitdagende opdracht van Schaap Events. Als klap op de vuurpijl heeft ANAC Carwash haar wasstraat beschikbaar gesteld om alle deelnemers met schone auto’s de verschillende pitstoppen te laten passeren. Evenzeer dank aan de medewerking van Van Loveren Tankstations voor de aanvulling van de succesvolle avond. De gastronomische rondreis werd afgesloten met het grand dessert van Looping Good bij het Goffertstadion. Een speciaal woord van dank aan bovenstaande betrokkenen voor het mede mogelijk maken van dit unieke 'drive-in' arrangement. De ideale donderdagavond, waarbij culinair genieten samenging met Nijmeegse huiselijkheid.

Het enthousiasme overheerste bij de partners en businessleden. Woorden als ‘geweldig georganiseerd’, ‘het was erg goed geregeld en we hebben heerlijk gegeten’, ‘genoten van het creatieve en inventieve Driving&Dining‘, 'nog nooit zoiets meegemaakt’, ‘een fantastische avond’ en ‘we hebben erg genoten’. Al met al kunnen we spreken van een zeer geslaagde avond. Een culinair event dat zeker voor herhaling vatbaar is!