N.E.C. Business OSRN

Terugblik afgelopen periode

Terugblik afgelopen periode

Drie maanden geleden schoot Jonathan Okita N.E.C. terug naar het hoogste niveau. Hét absolute hoogtepunt van een bijzonder seizoen en het startpunt voor een vloedgolf aan positivisme rondom de club. Inmiddels is het nieuwe seizoen van start gegaan en is N.E.C. van een 7e plaats in de Keuken Kampioen Divisie gestegen naar de 7e plaats in de Eredivisie. Een ongekend succesvolle start van het nieuwe Eredivisieseizoen, waarbij promovendus N.E.C. al zes punten uit drie wedstrijden heeft binnengehaald.

Naast de sportieve prestaties heeft N.E.C. Business & OSRN de afgelopen periode ook diverse (zakelijke) successen geboekt. Het grootste zakelijke platform van de regio Nijmegen heeft maar liefst 143 nieuwe zakelijke relaties mogen verwelkomen. Tijdens de 'welkomstbijeenkomst' voor onze nieuwe relaties op 18 augustus jl., trapte algemeen directeur Wilco van Schaik af met een woord van welkom om vervolgens eenieder bij te praten over de huidige stand van zaken van N.E.C. en N.E.C. Business.

Inmiddels is de eerste thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle achter de rug en is het eerste OSRN-event georganiseerd. Goed om in de mooie ambiance van de Goffert eenieder weer live te mogen verwelkomen. De nieuwe OSRN-kalender staat weer vol met verrassende en interessante events, waarbij Boeien, Groeien en Verbinden centraal staat.

Zien we u morgen op het Formule1 Café event? Anders tot ziens bij N.E.C. - Willem II op zondag 12 september!