N.E.C. Business OSRN

N.E.C. verwelkomt Flowfirm als nieuwe ‘Official Sponsor’

N.E.C. verwelkomt Flowfirm als nieuwe ‘Official Sponsor’

In 2015 is Flowfirm van start gegaan. Een team bestaande uit inmiddels 160 jonge en talenvolle medewerkers ontwerpt, bouwt en onderhoud werktuigbouwkundige procesinstallaties in de Food en Pharma industrie. De werkzaamheden worden vanuit de vestigingen in Emmen, Nieuwkijk en Veghel aangestuurd en vinden on-site door heel Nederland plaats. 

Directeur/eigenaar van Flowfirm Michiel Werner is geboren en getogen in Nijmegen en sinds zijn jeugd al een trouwe supporter van N.E.C. Sinds dit seizoen is Flowfirm lid van N.E.C. Business & OSRN en is Flowfirm zichtbaar aanwezig in het stadion op de LED-boarding. Door het lidmaatschap deelt Michiel de passie voor N.E.C. met de andere leden. Daarnaast deelt hij graag zijn ervaringen in het bedrijfsleven met de leden en hoopt zo ook kennis op te doen die van toepassing kunnen zijn binnen Flowfirm.  

Sales Manager van N.E.C., Willem Reijnen stelt: ‘’Sinds de promotie naar de Eredivisie hebben we een mooie slag kunnen slaan in onze sponsorships. Met Flowfirm als organisatie en Michiel als betrokken businessclublid hebben we een groeiende landelijke organisatie en geboren en getogen Nijmegenaar aan ons weten te binden als ‘Official Sponsor’. We hopen dat we middels N.E.C. Business & OSRN een bijdrage kunnen leveren aan de naamsbekendheid en ontwikkeling van Flowfirm.’’