N.E.C. Business

N.E.C. gaat samenwerking aan met BLOX

N.E.C. gaat samenwerking aan met BLOX

N.E.C. heeft zich voor één seizoen verbonden aan het cryptobedrijf BLOX. De kersverse Official Cryptocurrency Partner komt ook uit Nijmegen. De sponsorovereenkomst kan optioneel verlengd worden. BLOX hoopt door middel van dit partnership N.E.C.-supporters in te leiden in de wereld van crypto.

BLOX zet zich in om cryptocurrency voor een groter publiek toegankelijker te maken. Via de app, die gratis te downloaden is, worden de koersen van de verschillende cryptomunten snel en overzichtelijk weergeven.Zo kan iedereen simpel en op zijn eigen manier investeren in verschillende cryptovaluta.

Zo kan iedereen simpel en op zijn eigen manier investeren in verschillende cryptovaluta.

N.E.C. is niet de eerste club die samenwerking aan gaat met het cryptobedrijf. De club uit Nijmegen voegt zich namelijk in een rijtje met Club Brugge en Ajax, die al eerder een samenwerking met BLOX zijn aangegaan. Nu wil het Nijmeegse bedrijf de markt van de digitale munteenheden ook via N.E.C. onder de aandacht brengen.

Wilco van Schaik, algemeen directeur N.E.C., is blij met het nieuwe partnership. ‘’De nieuwe samenwerking met BLOX is er eentje waar wij als N.E.C. trots op zijn. De cryptobranche is een opkomende en nieuwe markt. Met BLOX als echt Nijmeegs bedrijf en A-merk in de markt is dit een mooie combinatie om onze ambities in de Eredivisie gestalte te geven. De manier om crypto op een veilige, eenvoudige en toegankelijk manier onder de aandacht van geïnteresseerde kopers te brengen spreekt ons zeer aan. Dat we een deel van het partnership uitbetaald krijgen in cryptocurrency is een nieuwe en innovatieve manier om zaken te doen.’’

Mark Bakker, directeur BLOX, kijkt uit naar de samenwerking. ‘’Al sinds onze jeugd volgen wij N.E.C. en zijn we erg betrokken bij deze mooie club. Evenals N.E.C. is BLOX een echt Nijmeegs bedrijf. Dit partnership past dan ook perfect. We zijn er trots op dat onze locale voetbalclub zich er samen met ons voor wil inzetten om bitcoin toegankelijk te maken voor het grote publiek.’’