N.E.C. Business

N.E.C. en Specsavers Nijmegen Centrum gaan de samenwerking aan

N.E.C. en Specsavers Nijmegen Centrum gaan de samenwerking aan

Specsavers Nijmegen is al ruim 20 jaar gevestigd in de Burchtstraat in hartje Nijmegen. Alle winkels van Specsavers worden gerund in een uniek partnerschap, waarbij de optiek-, horen en retailpartners zelf lokaal ondernemen. Zo garanderen we de zelfde betrouwbaarheid als een lokale opticien, met alle voordelen van een internationale onderneming. 

Paul Hagemans (foto) en Guido van Binsbergen van Specsavers Nijmegen Centrum vinden dat topsport en goede ooggezondheid niet zonder elkaar kunnen. Goede ooggezondheid is een van de belangrijke randvoorwaarden om elke week een topprestatie te kunnen leveren. Hierom zijn we blij dat we deze samenwerking kunnen aangaan met N.E.C. Nijmegen.

Willem Reijnen, Sales Manager van N.E.C. is blij met de samenwerking. ‘’Vanuit de medische staf is de vraag gekomen voor oogmetingen voor alle spelers om een verdere professionalisering door te voeren. We zijn dan ook blij dat Specsavers Nijmegen met de club mee wil denken en een bijdrage kan leveren aan deze ontwikkeling.’’