N.E.C. Business OSRN

N.E.C. en OSRN verlengen samenwerking met twee seizoenen

N.E.C. en OSRN verlengen samenwerking met twee seizoenen

De in 1987 opgerichte Ondernemers Sociëteit Regio Nijmegen (OSRN) is al 34 jaar onlosmakelijk verbonden met N.E.C. Als gevolg van de promotie naar de Eredivisie afgelopen zomer, waarbij het ledenaantal fors is toegenomen, hebben beide partijen besloten om de langdurige en succesvolle samenwerking met twee jaar voort te zetten. Hierdoor blijven N.E.C. en OSRN tot medio 2023 aan elkaar verbonden.

De businessclub is met inmiddels meer dan 350 aangesloten bedrijven het grootste zakenplatform van de regio Nijmegen. De OSRN staat voor kwaliteit en creëert bedrijfseconomische en maatschappelijke waarde voor al haar leden. Het doel is en blijft nog altijd om door middel van de kernwaarden Boeien, Groeien en Verbinden, N.E.C. Business & OSRN-leden optimaal te bedienen middels diverse netwerkmogelijkheden en contactmomenten.

Voorzitter OSRN Jan-Willem de Rover: ‘’Onlangs heeft het bestuur van de OSRN de samenwerking met N.E.C. weer verlengd. De afgelopen jaren is de meerwaarde van de Ondernemers Sociëteit van groot belang geweest voor N.E.C. Na de promotie naar de Eredivisie is hard gewerkt om de businessclub te laten groeien naar circa 350 leden”.

Algemeen directeur N.E.C., Wilco van Schaik, over het voortzetten van de succesvolle samenwerking met de OSRN: ‘’We zijn verheugd dat we de komende jaren, samen met de OSRN, de succesvolle periode kunnen voortzetten. Ondanks de huidige, complexe situatie omtrent het stadiononderzoek en de gevolgen van COVID-19, blikken we gezamenlijk vooruit om de zakelijke relaties van N.E.C. Business & OSRN optimaal te bedienen. Uit de afgelopen periode is gebleken dat het grootse zakelijke platform van Nijmegen en omstreken daadwerkelijk een toegevoegde waarde biedt aan diverse ondernemers. Hierbij is het van essentieel belang dat deze stabiliteit gewaarborgd wordt en dat wij samen streven naar continuïteit en ontwikkeling van de Ondernemers Sociëteit”.