N.E.C. Business

N.E.C. en Oostendorp Autogroep verlengen samenwerking

N.E.C. en Oostendorp Autogroep verlengen samenwerking

N.E.C. en Oostendorp Autogroep hebben de huidige samenwerking verlengd tot de zomer van 2023. Toyota is al jarenlang de exclusieve mobiliteitspartner van N.E.C. Zowel spelers, staf als (kantoor)medewerkers rijden bijna twintig jaar de auto’s van Oostendorp Autogroep.

Martijn Ruiter, manager commerciële zaken N.E.C., over de verlengde samenwerking: “We hebben al jarenlange een ontzettend prettige samenwerking met Oostendorp Autogroep. Als N.E.C. focussen we ons op klanttevredenheid en duurzaamheid, waar Toyota zich absoluut mee kan identificeren. Met hun duurzame, innovatieve en sportieve bedrijf zijn we trots deze samenwerking te verlengen.”

“De opgebouwde relatie tussen N.E.C. en Oostendorp Autogroep is bijzonder sterk. We werken al jarenlang op een fijne manier met elkaar samen. Het partnership zorgt voor veel aantrekkingskracht en een grote bekendheid voor ons bedrijf in de regio. We kijken enorm uit het vervolg van onze samenwerking”, aldus Bas Bögels, vestigingsmanager Oostendorp Autogroep.