N.E.C. Business

Goffertstadion vanaf N.E.C. - Vitesse weer volledig gevuld

Goffertstadion vanaf N.E.C. - Vitesse weer volledig gevuld

Vanavond is middels de persconferentie met demissionair premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge bekendgemaakt dat voetbalstadions weer volledig gevuld mogen worden. De maatregelen gaan in vanaf 25 september, waardoor de wedstrijd N.E.C. - Vitesse de eerste wedstrijd (voor de Nijmegenaren) zal zijn waarbij het stadion 100% gevuld mag zijn.

Vanaf speelronde 7 zijn volledig gevulde stadions weer toegestaan. In dat voetbalweekend treedt de ploeg van trainer Rogier Meijer in Rotterdam aan tegen Feyenoord. Eén week later reist N.E.C. af richting Sittard voor de confrontatie met Fortuna Sittard. Na de interlandperiode is Vitesse in het Goffertstadion de tegenstander.

Het blijft voor de bezoekers wel verplicht om een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve coronatest te overleggen bij het bezoeken van een wedstrijd (middels de CoronaCheckApp).

Bestellen van extra business- en of logekaarten
Dit betekent dat het, voor de thuiswedstrijden van N.E.C., vanaf 25 september ook weer mogelijk is om extra business- en/of logekaarten te bestellen voor u als businessclublid. Dit kan door een mail te sturen naar cz@nec-nijmegen.nl.

Bij de komende thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, op woensdag 22 september, zijn de huidige maatregelen nog steeds van kracht. Er zal dan ook geen losse kaartverkoop voor deze wedstrijd plaatsvinden.

Echter kijken we vooruit naar dé Gelderse Derby tegen Vitesse op zondag 17 oktober, waarbij wij u graag verwelkomen in een uitverkocht Goffertstadion!