OSRN

De 3e helft - N.E.C. OSRN Goes Valencia

De 3e helft - N.E.C. OSRN Goes Valencia

Wat waren we er aan toe zeg! Na twee lange coronajaren zag het OSRN bestuur haar kans schoon voor een mooie buitenlandtrip. Uit eerdere ervaringen wisten we dat dit hoog gewaardeerd zou worden. 

De sneeuwstorm die deze nacht over het vliegveld woedde, wat zorgde voor veel overlast onderweg mocht de pret niet drukken.  

Met bijna 130 leden van de OSRN hebben we Valencia bezocht. En wat is dat een fantastische bestemming, een echte aanrader. Het heeft de allure van Barcelona, maar voelt toch veel knusser aan. Valencia is de derde stad van Spanje met een voetbalclub in de Primera División. Een aantal van onze leden heeft de rondleiding gedaan in het stadion en zij waren zeer onder de indruk! 

Het was dan ook leuk dat we in het spelershotel van Valencia CF verbleven en oud N.E.C. speler Jasper Cillessen even tijd voor ons maakte voor een praatje.

Er was een zeer gevarieerd programma samengesteld met voldoende ruimte voor eigen invulling, en hoe mooi is het om te zien dat er in wisselende samenstellingen allerlei activiteiten zijn ondernomen.

Na een (heel erg) vroeg vertrek vanaf Schiphol arriveerden wij een paar uur later in Valencia, om er achter te komen dat van zeven deelnemers de bagage niet was meegekomen. Gelukkig werd die toch nog aan het einde van de dag bij het hotel afgegeven, zodat iedereen zich kon klaarmaken voor de avond en nacht in Valencia. 

De welkomstborrel, aangeboden door Yvey (Daniël Frankenhuis), N.E.C. (Wilco van Schaik) en JWR elektrotechniek (Jan-Willem de Rover) op het zonnige dakterras van het hotel was een mooie start van de trip.  

Vervolgens op de fiets de stad verkend, alle highlights kwamen in een hoog tempo voorbij waarbij de gebouwen die door Calatrava zijn ontworpen een echte eyecatcher zijn. Na de fietstour was er vrije tijd. Restaurants werden geboekt en iedereen kwam met mooie verhalen weer terug in het hotel (sommigen wat eerder dan anderen).

Op de zaterdag had iedereen de ruimte om de dag naar eigen inzicht in te vullen, aan het eind van de middag voeren we met sloepen door een mooi natuurgebied naar onze diner locatie.  

Op de dag ontstond er al wat geroezemoes over mogelijke tariefverhogingen die er aan zitten te komen en gelukkig was Wilco van Schaik bereid om ons mee te nemen in de stappen die genomen gaan worden. Gelukkig was de onzekerheid (en onduidelijkheid) daarmee van tafel. 

Na het diner een korte transfer naar het hotel waarna vrijwel iedereen het nachtleven van Valencia heeft opgezocht. 

De zondagmorgen was vooral voor uitslapen en bijtrekken bedoeld, iets waar gretig gebruik van werd gemaakt. In de middag schoven we aan op een geweldig mooi, zonnig dakterras voor een fantastische lunch! Het was genieten en goed om te zien dat er allerlei verbindingen werden gelegd, want dat is toch wat we doen. Zien dat we de business onderling promoten en activeren. 

Als mooie afsluiting van een fantastisch weekend heeft Coffee@Work het mogelijk gemaakt dat we gezamenlijk de wedstrijd SC Cambuur - N.E.C. konden bekijken op een groot scherm. Zoals inmiddels bekend werden de 3 punten veilig gesteld in Leeuwarden en daarmee ook handhaving in de Eredivsie! 

Vervolgens de transfer naar het vliegveld en mooi op tijd weer terug in Nederland! Allen dank voor het maken van mooie herinneringen en het maken van nieuwe connecties!