N.E.C. Business OSRN Events

De 3e helft – N.E.C. Business & OSRN Duitse avond

De 3e helft – N.E.C. Business & OSRN Duitse avond

De maand oktober staat voor velen synoniem voor het begin van de herfst maar ook als de maand van de beroemde Oktoberfesten. Om deze reden organiseerde N.E.C. Business & OSRN afgelopen weekend haar eigen Oktoberfest in het Goffertstadion.

Op feestelijke wijze werd de avond geopend door een optreden van de Alpenzusjes, die de de Jupiler Lounge omtoverde tot een grote 'Gemütlicher Party-Stube'. Samen met een 80-tal zakelijke relaties werd rijkelijk genoten van de Duitse Oktoberfest-tradities, als pullen bier, Schrobbelèr Schnaps, broodjes Bratwurst, puntzakken aardappelwedges met Schnitzel en Oostenrijkste borrelplanken.

Daarnaast speelde N.E.C. deze avond haar uitwedstrijd tegen Fortuna in Sittard. Op groot scherm zagen de, in het Duits geklede, zakelijke relaties N.E.C. met 1-3 winnen, waarmee de ploeg van Rogier Meijer de punten mee terug nam naar Nijmegen! Om de avond compleet te maken werd deze overwinning feestelijk afgesloten door niemand minder dan Marloez. Al met al een businessevent vol gezelligheid in een unieke setting!

Gemütlichkeit und Spaß! Bis zum nächsten Oktoberfest in De Goffert!