N.E.C. Business OSRN

De 3e helft – N.E.C. Business & OSRN Business Breakfast

De 3e helft – N.E.C. Business & OSRN Business Breakfast

Om 2022 alsnog gezamenlijk, op fysieke wijze, met elkaar af te trappen organiseerde N.E.C. Business & OSRN voor haar leden het Business Breakfast. Op dinsdag 8 februari werd eenieder, na een lange periode van afwezigheid, eindelijk weer van harte welkom geheten in Lunchroom Bikkels in het Goffertstadion.

Onder het genot van een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet, verzorgd door horecapartner YveY, praatte algemeen directeur Wilco van Schaik de aanwezige personen bij over de laatste ontwikkelingen binnen N.E.C. Daarbij werden de leden van N.E.C. Business & OSRN op de hoogte gebracht over de huidige stand van zaken ten aanzien van het stadion, de invloed van de actuele coronabeperkingen en de spectaculaire transfer window met het aantrekken van Wilfried Bony.

De ideale start van de dag, waarbij het ten slotte weer mogelijk was om elkaar live te ontmoeten, elkaar bij te praten en te netwerken, maar bovenal aanwezig te zijn bij het gezellige samenkomen op de eerste fysieke bijeenkomst van het nieuwe jaar.

Peter Reichgelt - Numblees
“Fantastisch om weer fysiek bij elkaar te zijn. Dan wordt zelfs onbijten een feest. Natuurlijk helpt het dat het goed was verzorgd in een inspirerende omgeving.”