Netwerk Nijmegen

N.E.C. biedt voor een diverse groep ondernemers en directies een uitstekend netwerk in Nijmegen om elkaar te ontmoeten en samenwerkingen te initiëren. Landelijke organisaties, bedrijven met een regionale functie, leden van de businessclub en jonge ondernemers brengen wij graag samen in één van onze ruimtes in het Goffertstadion. De Jupiler Lounge is the place to be voor de OSRN-leden, de ING Executive Lounge voor de CEO’s van onze grotere business partners en relaties uit het landelijke netwerk.

Netwerken in Nijmegen: Diverse mogelijkheden

Er zijn in het Goffertstadion diverse mogelijkheden om te genieten van de wedstrijd. We bieden meer keuzevrijheid aan in seats en pakketten, zodat we voor iedere ondernemersgroep een passend aanbod kunnen samenstellen. De businesstribune is onderverdeeld in drie kleursegmenten: rood, zwart en groen. Iedere kleur vertegenwoordigt een bepaalde waarde wat tot uiting komt in de positie op de tribune. Voor en na de wedstrijd heeft u toegang tot de Jupiler Lounge waar u collega-ondernemers kunt ontmoeten. In deze exclusieve businessruimte is de horeca all-inclusive.  Daarnaast bieden we ook seats aan op vak ER inclusief toegang tot de Bikkels. 

Voor informatie omtrent de tarieven voor losse kaarten kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Liana van Eck via: liana.vaneck@nijmegen.nl.

Netwerk nijmegen