Statische Boarding

'Altijd uw doelgroep binnen handbereik'

Rondom het gehele speelveld kent het Goffertstadion verschillende posities vaste boarding. Zowel posities die zichtbaar zijn voor de televisiecamera┬┤s als posities die niet zichtbaar zijn voor de televisiecamera┬┤s, maar wel uw boodschap naar de bezoekers in het stadion communiceren. Daarnaast bereiken de verschillende posities uiteenlopende doelgroepen. Onderstaand vindt u een kort overzicht.

Second Row

Statische boarding is zichtbaar achter de LED boarding (Second Row) gemonteerd aan de tribunes en is, net als de LED boarding, uitstekend te zien op televisie in live-uitzendingen, samenvattingen en overige tv-programma's en is afhankelijk van de positie zichtbaar voor circa driekwart van het Goffertstadion.

Dit zorgt voor een gemiddeld aantal contacten van 130 miljoen per 18 meter per seizoen. Een uitstekende optie als u met uw merk een zo groot mogelijke doelgroep wilt bereiken.

Dakrand boarding

Dakrand boarding (vanaf 6 meter) is gemonteerd op de dakrand of daaronder (dakrand boarding second row), is zichtbaar voor circa driekwart van de toeschouwers in het stadion en biedt dus de uitgelezen mogelijkheid om uw merk te tonen aan de publiekstribune (B2C), waarbij de lange zijde boven de publiekstribune een uitstekende optie is om het zakelijke netwerk (B2B) van N.E.C. te bereiken.

Field boarding

Field boarding is het verlengde van de LED-boarding en is, net als deze LED boarding, uitstekend zichtbaar op televisie in live-uitzendingen, samenvattingen en overige tv-programma's. Door de positie, op de beide korte zijdes, is Field Boarding gedurende de volledige wedstrijd zichtbaar voor alle toeschouwers in het Goffertstadion.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Junior Salesmanager

Chris Jakobs
chris.jakobs@nec-nijmegen.nl
06 - 27 14 67 94