Wij (blijven) boeien, groeien en verbinden

Wij (blijven) boeien, groeien en verbinden

Maar daarvoor zullen we wel net zo positief, creatief en inventief moeten zijn als weleer. Met de aanvullende maatregelen die het kabinet, voor in ieder geval de aankomende vier weken, heeft genomen is het organiseren van events en het fysiek 'verbinden' van onze relaties enorm bemoeilijkt.

Net als voorheen zien N.E.C. Business & OSRN het echter als hun plicht om u middels het lidmaatschap optimaal te faciliteren. 

Events
De events zoals deze gepland zijn in de huidige setting zijn tot nader order afgelast. Dit betekent dat N.E.C. Business en OSRN momenteel inventariseren in hoeverre het mogelijk is om events te organiseren waarbij de kwaliteit die u van ons gewend bent en vanzelfsprekend uw veiligheid gewaarborgd blijft. Wij streven ernaar om u - zij het digitaal en/of op afstand - te blijven boeien en verbinden.

Wat mag u verwachten?
Eerder al organiseerde wij voor u een online kennissessie, pubquiz en lanceerde wij een 'vraag en aanbod platform' in de OSRN app. De aankomende, snel veranderende tijd, vraagt wederom om een businessclub die met u meedenkt, u ondersteunt en proactief aan de slag gaat om meerwaarde te realiseren. Dit betekent dat wij u als ondernemer ook persoonlijk willen blijven stimuleren. 

In samenwerking met de N.E.C. Voetbalacademie (en haar voedingsexperts) werken wij aan het programma 'OSRN beweegt'. Middels een individuele health-check, persoonlijk advies over voeding/bewegen en het aanbieden van fitness- en bootcampsessies gaan wij aan de slag met uw fysieke en mentale gesteldheid. Eenmaal back in business mag niets u nog in de weg staan om met positieve energie nieuwe successen te realiseren. 

Middels uitdagende en verrassende events, online sessies, nieuwe programma's en een gevoel van verbondenheid zullen wij - samen met u - blijven staan voor boeien, groeien en verbinden. Daarbij houden wij ons vanzelfsprekend aanbevolen voor leuke suggesties. Wij hopen u op korte termijn te kunnen berichten over de inhoud van ons eerstvolgende event. Stay tuned!

''...en valt de strijd niet altijd mee, verliest dan toch nooit de moed.''
#SamenTenStrijde, juist nu!