N.E.C. Business OSRN

'Vraag & Aanbod' platform voor OSRN-leden

'Vraag & Aanbod' platform voor OSRN-leden
We verkeren momenteel in een onzekere periode die gepaard gaat met veel beperkingen. Zoals OSRN-voorzitter Jan-Willem de Rover aangaf is juist dit een tijd waarin wij als ondernemers en OSRN-leden elkaar moeten ondersteunen middels ons eigen netwerk en dat van de OSRN.

In tijden waarin ontwikkelingen zich razendsnel opvolgen is snelheid en flexibiliteit belangrijker dan ooit. Voor ons als N.E.C. Business en OSRN betekent dit dat wij op zoek blijven naar creatieve en inventieve manieren om u als ondernemer hierin te faciliteren.

In nauwe samenwerking met onze partner Bundeling gaan wij u, in de OSRN-app, een platform bieden om met elkaar in verbinding te komen en te blijven. In het hoofdmenu van de OSRN-app vindt u ‘Vraag & Aanbod’. Deze functie werkt vergelijkbaar met marktplaats, waarbij wij leden met hulpvragen en/of uitdagingen en leden met antwoorden en/of oplossingen met elkaar verbinden. Het zijn tijden waarin een ieder zijn of haar weg probeert te vinden, dus laten we juist nu actief initiatieven aandragen, onze krachten bundelen en gebruik maken van elkaars hulp, kennis en expertise.

Wij vragen u dan ook om frequent de OSRN-app te raadplegen. Juist nu bouwen we samen aan de kracht van het OSRN-platform.

 “…en valt de strijd niet altijd mee, verliest dan toch nooit de moed.’’
#SamenTenStrijde