OSRN OSRN Dreamteam

Van Leeuwarden Search Group nieuwe hoofdsponsor OSRN Dreamteam

Van Leeuwarden Search Group nieuwe hoofdsponsor OSRN Dreamteam
Met ingang van dit seizoen is Van Leeuwarden Search Group (VLSG) de nieuwe hoofdsponsor van het OSRN Dreamteam. VLSG is een full service recruitmentorganisatie en kenmerkt zich door een enthousiaste en persoonlijke aanpak. Exclusiviteit en de relatie met de klant staan hoog in het vaandel. Mede hierdoor kan VLSG haar relaties maximale transparantie bieden op meerdere terreinen. VLSG koppelt ervaring en competenties aan hetgeen hun klanten nodig hebben. De éne keer is dat een manager die een reorganisatie of veranderproces kan begeleiden of een directeur die innovatie in de business brengt, de andere keer een goed opgeleide, enthousiaste en specialistische medewerk(st)er. VLSG zorgt voor een optimale match via hun diverse business units: VLSG Executive Search, VLSG Search Solutions, VLSG Interim & Payroll of VLSG Australia-International.

Directeur en oprichter van VLSG, Fer van Leeuwarden: ”Wij zijn inmiddels ruim negen jaar verbonden aan N.E.C. en OSRN. De laatste jaren hebben we gezocht naar een geschikte wijze om deze samenwerking te intensiveren. Het verbinden van mensen en bedrijven zit natuurlijk in ons DNA. Met het hoofdsponsorschap van het OSRN Dreamteam gaan we pogen om dit ook op een informele wijze te realiseren. Daarnaast hoop ik nu ook buiten mijn expertise de juiste mensen op de juiste plek te kunnen zetten”, knipoogt Fer.

Marketing & Sponsorship Manager Tonny Pijnappels over de samenwerking: ”VLSG is al jarenlang een loyale partner van N.E.C. en OSRN. Daarbij heeft Fer zich de laatste jaren meermaals belangeloos ontfermt over de organisatie rondom de wedstrijden van het OSRN Dreamteam. We zijn dan ook zeer enthousiast dat we Fer en VLSG middels dit hoofdsponsorschap intensiever aan de club kunnen verbinden.”