N.E.C. Business OSRN

Terugblik N.E.C. - De Graafschap

Terugblik N.E.C. - De Graafschap

Na maanden van angstvallige stilte waren de poorten van het Goffertstadion zondagmiddag eindelijk weer eens geopend voor toeschouwers. In het kader van het onderzoek van Fieldlab Evenementen bezochten bijna 1200 supporters en relaties de wedstrijd N.E.C. - De Graafschap.

De bezoekers, zowel supporters alsmede zakelijke relaties, waren verdeeld in ‘bubbels’ van maximaal 250 bezoekers in een afgescheiden vak en met een separate in- en uitgang. Voor ieder van deze groepen waren in het kader van het onderzoek andere richtlijnen van kracht. Zo mochten bezoekers, uitsluitend na een negatieve PCR test, in bepaalde groepen naast elkaar zitten met een mondkapje op terwijl voor andere groep geen mondkapjesplicht gold. Doel van het onderzoek is het meten van contactmomenten en -frequentie. Organisator Fieldlab hoopt op deze wijze informatie te verzamelen om het veilig bezoeken van evenementen zoals voetbalwedstrijden ook in tijden van corona te realiseren.

N.E.C. Business & OSRN
Onder de 1200 bezoekers bevonden zich ruim 220 zakelijke relaties. Na lange tijd was het voor de businessclubleden en partners van N.E.C. eindelijk weer mogelijk om de wedstrijd te bezoeken met relaties. Vanaf 11.00 uur was de businessclub geopend en genoten bezoekers zichtbaar van de hospitality, het onderlinge contact het netwerken en bovenal een middag waarbij op veilige en verantwoorde wijze alles weer even normaal was.

Om nog eens na te genieten van de ambiance verwijzen wij u graag naar de prachtige aftermovie van ESPN via: https://www.espn.nl/video/clip?id=8224322

Namens N.E.C. Business & OSRN willen wij u danken voor uw komst, enthousiasme en de hoeveelheid positieve berichten die wij de voorbije dagen van u mochten ontvangen.

Wij kijken vol positieve energie uit naar de toekomst en hopen u op veilige wijze snel weer te mogen verwelkomen in het Goffertstadion.