N.E.C. Business

SNS Nijmegen vanaf heden verbonden als partner aan N.E.C. Maatschappelijk

SNS Nijmegen vanaf heden verbonden als partner aan N.E.C. Maatschappelijk

Het gezamenlijke doel is kennisdeling en voorlichting aan diverse leeftijdsgroepen. Financiële zorgen kunnen een negatief effect hebben op zowel lichamelijke als geestelijke gesteldheid. SNS en N.E.C. Maatschappelijk voelen daarmee de noodzaak om ook op dit thema te ondersteunen. SNS, een maatschappelijk betrokken bank, is de afgelopen 25 jaar actief geweest bij N.E.C. Business & OSRN en legt haar focus nu dus op een partnership met N.E.C. Maatschappelijk. 

SNS zal participeren in de projecten van N.E.C. for Success waarbij kinderen les krijgen over het verstandig omgaan met geld. Daarnaast gaat de bank zich inspannen voor de N.E.C. Oldstars middels kennisdeling omtrent het thema 'financiële zelfredzaamheid' en het tegengaan van misbruik via WhatsApp en internet.

SNS Nijmegen draagt NEC in sportief opzicht al jaren een warm hart toe. Jacky Polman, Manager Klantgebied over de samenwerking: "Het is fantastisch om te zien dat zowel NEC als SNS zich door de jaren heen steeds meer zijn gaan inspannen om een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.  Ik ben trots en enthousiast dat wij nu de handen ineenslaan en samen gaan werken om de financiële weerbaarheid van jong en oud in Nijmegen te vergroten."

Luc te Riele, Manager Maatschappelijk vertelt: "We zijn verheugd dat we gaan samenwerken met SNS Bank. De kernwaarden van de SNS en de stichting komen overeen en dat zorgt voor een natuurlijke fit tussen beide partijen. We kijken uit naar de samenwerking die zich gaat richten op het delen van kennis, zichtbaarheid en betrokkenheid. We zijn ervan overtuigd dat we samen impact gaan leveren."

Willem Reijnen, Sales Manager over de samenwerking met N.E.C. Business & OSRN: ''N.E.C. Business & OSRN zijn erop gericht om te voorzien in de wensen en behoefte van onze relaties. Na 25 jaar lidmaatschap heeft SNS de focus richting de toekomst meer gelegd op de maatschappij. We zijn dan ook verheugd dat SNS verbonden blijft aan de club middels de ondersteuning van N.E.C. Maatschappelijk. Een mooie nieuwe stap in de langlopende samenwerking.'' 

Powered by Validsign