N.E.C. Business OSRN

Seizoen 2019-2020 ten einde; geen promovendi en degradanten

Seizoen 2019-2020 ten einde; geen promovendi en degradanten

Er zullen dit seizoen geen clubs promoveren of degraderen in het betaalde voetbal. Dat is de uitkomst van het overleg waaraan de KNVB en alle Betaald Voetbal Organisaties deelnamen. Dit betekent dat er een streep wordt gezet onder het huidige seizoen. Eerder deze week werd al bekend dat er tot 1 september geen betaald voetbal mogelijk was, waardoor de competities niet tijdig konden worden uitgespeeld.

Dit besluit betekent dat N.E.C. het aankomende seizoen de degens met dezelfde tegenstanders zal kruisen als het seizoen 2019-2020. De KNVB onderbouwde haar keuzes vanavond middels een statement.

Afwikkeling seizoen

N.E.C. had de hoop om vandaag meer duidelijkheid te krijgen omtrent de afwikkeling van het seizoen, voor zowel seizoenkaarthouders, supporters met losse kaarten alsmede zakelijke relaties. Helaas is het de ECV, CED en FBO nog niet gelukt om de clubs uitsluitsel te geven inzake de mogelijkheden als ook de opzet van het seizoen, seizoenstart, toegang voor publiek en andere onzekerheden. N.E.C. hoopt haar supporters en businessclubleden zo snel mogelijk van duidelijkheid te voorzien.

N.E.C. Business & OSRN

Ondanks het voortijdig beĆ«indigen van het seizoen blijven N.E.C. Business & OSRN de aankomende periode op zoek naar mogelijkheden om u te blijven boeien, binden en verrassen. We zijn dan ook verheugd om u alvast een aankondiging te kunnen versturen voor het volgende (digitale) event. Save the date!

Wanneer: Dinsdag 12 mei, 19:30 - 21:30 uur
Wat: N.E.C. Business & OSRN Pubquiz
Waar: Vanuit huis
Hoe: Via Zoom (instructies volgen na aanmelding)

Nu alvast inschrijven? Dat kan hier.