Rabobank is ook komend seizoen aan N.E.C. verbonden

Rabobank is ook komend seizoen aan N.E.C. verbonden

Rabobank is al sinds 1997 verbonden als ‘official partner’ van N.E.C. en zal ook het aankomende seizoen verbonden blijven aan de de club. Afgelopen woensdag werden de handtekeningen gezet onder de nieuwe overeenkomst.

​Rabobank Rijk van Nijmegen is een financiële dienstverlener met haar wortels in de regio Nijmegen. Vanuit de coöperatieve grondslag verbinden ze mensen en delen ze kennis. Rabobank is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, hypotheken, verzekeren en financieringen. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. Internationaal richten ze zich vooral op de food- en agribusiness. De bank stimuleert de vitaliteit van lokale gemeenschappen onder andere via sponsoring in de sport en in de culturele sector en is van mening dat verenigingen en stichtingen een onmisbare rol vormen in de leefomgeving van mensen.

Martin Visser en Antoine Driessen van Rabobank Rijk van Nijmegen: "Als supporter van N.E.C. staan we achter de club in zowel goede als slechte tijden. Zeker in deze bijzondere tijd van corona die veel impact heeft op de club, de spelers maar ook de supporters. We blijven N.E.C. daarom ook juist dit jaar weer steunen bij het waarmaken van haar sportieve en maatschappelijke ambities. We wensen de clubleiding en de trainers veel succes!"

"Als een partner wil verlengen juist in deze onzekere tijden, dan mag je als relatie enorm blij zijn. Deze verlenging tekent het ondernemerschap van de Rabobank. Juist nu naast je relaties staan, juist nu blijven ondersteunen, dat kenmerkt de Rabobank. Zij staan voor een sterke leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Wij als club ook door middel van onze plek in deze regio en door de vele maatschappelijke projecten in de regio Het Rijk van Nijmegen waar we mensen mee helpen. Zo vinden Rabobank en N.E.C. elkaar in het sterker maken van de regio. Dit heet met recht partnership", aldus Wilco van Schaik.