N.E.C. Business OSRN

Nieuwe website N.E.C. Business & OSRN

Nieuwe website N.E.C. Business & OSRN

In de verdere intensivering van de samenwerking tussen N.E.C. Business & OSRN is vandaag de nieuwe business website (www.necbusiness.nl) live gegaan. De website, die net als alle overige sites is ontwikkeld met partner GX Software, dient als platform voor alle zakelijke relaties van N.E.C. en OSRN.

Ondanks dat OSRN een zelfstandige entiteit zal blijven, is met de lancering van de nieuwe website de volgende stap gezet in het integraal positioneren van N.E.C. Business & OSRN. Eerder zijn de media kanalen LinkedIn en Twitter al gekoppeld. Dit met als doel om de communicatie met relaties te verbeteren en de doelgroep nog gerichter te kunnen bereiken. 

Naast een overzicht van alle exposure en hospitality mogelijkheden heeft de website een informatief karakter en zal er frequent content gedeeld worden omtrent (nieuwe) samenwerkingen, de terugblik op events (De 3e helft) en de verrichtingen van het OSRN Dreamteam. 

Nu de gewenste communicatiestructuur vorm krijgt, inventariseren N.E.C. Business & OSRN de mogelijkheden wat betreft terugkerende rubrieken voor de leden via de bestaande kanalen.