N.E.C. Business OSRN

N.E.C. bindt Eromesmarko als businessclublid

N.E.C. bindt Eromesmarko als businessclublid

Eromesmarko in Wijchen is dé dynamische onderwijsinrichter, met ruim 100 jaar ervaring en meer dan 100 enthousiaste medewerkers. Zij zijn onderdeel van de Fair Furniture Group; een innovatieve en duurzame groep Nederlandse producenten van school- en kantoormeubilair.

Wat Eromesmarko belangrijk vindt zie je terug in al hun producten, van kleuterstoel tot kastenwand: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Ze zijn trots op wat ze maken en onderzoeken continu hoe ze onderwijsvernieuwing kunnen ondersteunen en stimuleren met nieuwe inzichten en ontwerpen. Omdat ze geloven dat anders kijken en anders doen, leidt tot slimme oplossingen voor elk type onderwijs. 

Jeroen ter Weeme, Commercieel Directeur Eromesmarko: “We zijn trots om met ons duurzame productiebedrijf in Wijchen, wat internationaal opereert in de onderwijsbranche, ondernemend Nijmegen mede te mogen versterken in de regio. Buiten de sportieve prestaties op het veld van N.E.C. is voor ons ook het commerciële netwerk i.c.m. de actieve businessclub OSRN zeer belangrijk."

Martijn Ruiter, Manager commerciële zaken N.E.C.: ‘’We zijn verheugd dat we met Eromesmarko een sterk merk aan onze club hebben kunnen binden. Eromesmarko is een ambitieus bedrijf met een vooruitstrevende visie en wij zien er dan ook naar uit om door middel van ons partnership een belangrijke rol van betekenis te spelen bij het behalen van hun doelstellingen."

Powered by Validsign