N.E.C. Business OSRN

N.E.C. biedt seizoenkaarthouders en business relaties uniek geschenk aan

N.E.C. biedt seizoenkaarthouders en business relaties uniek geschenk aan

Het is nog altijd stil in de Goffert. Al maandenlang missen we de aanwezigheid van supporters bij de wedstrijden van N.E.C. De spelers die elke wedstrijd vanaf de tribunes werden aangemoedigd, strijden nu al maandenlang in een leeg stadion voor de overwinning. We verlangen allemaal naar betere tijden en daarom heeft N.E.C. een kunstwerk ontworpen voor elke seizoenkaarthouder en business relatie als dank voor hun onvoorwaardelijke steun.

N.E.C. komt naar u toe!

Elke seizoenkaarthouder van N.E.C. krijgt een speciaal bezoek aan de voordeur van een medewerker, vrijwilliger, speler of staflid van N.E.C. We gaan dus het hele land (en zelfs een stuk Duitsland) door! Van Groningen tot Vlissingen en van Amsterdam tot aan Maastricht: N.E.C.-supporters zijn overal!

Alle 4.662 seizoenkaarthouders en 350 business relaties van N.E.C. ontvangen een kunstwerk, dat het gemis van onze supporters in het stadion symboliseert. Daarnaast is elk kunstwerk genummerd, van 1 tot en met 4.662, zodat u een uniek exemplaar in huis hebt dat u kunt neerzetten of ophangen aan de muur! Ook zullen er meerdere abri's in en rond de stad worden gevuld met posters die verwijzen naar het kunstwerk dat onze seizoenkaarthouders en business relaties ontvangen.

Het bezorgen van de kunstwerken voor seizoenkaarthouders en business relaties staat gepland op vandaag (dinsdag 30 maart) en morgen (woensdag 31 maart). Mocht het niet lukken om alle kunstwerken op deze dagen te bezorgen, dan brengen wij op donderdag 1 april de laatste kunstwerken bij onze seizoenkaarthouders langs! Indien u als seizoenkaarthouder niet thuis bent wordt het kunstwerk door de brievenbus bezorgd, afgeleverd bij één van de buren óf is het af te halen bij de receptie in het Goffertstadion. Er zal in dat geval een kaartje in je brievenbus liggen met daarop de informatie waar u uw kunstwerk kunt ophalen.

Seizoenkaarthouders en business relaties, bedankt voor jullie steun! Hopelijk krijgt het kunstwerk een mooi plekje in uw huis toegewezen!

#SamenTenStrijde