Mise & Place en N.E.C. verlengen samenwerking

Mise & Place en N.E.C. verlengen samenwerking

N.E.C. en Mise & Place hebben overeenstemming bereikt over een driejarige verlenging van de samenwerking tot de zomer van 2023. Daarbij blijft Mise & Place de exclusieve personeelsleverancier van YveY en N.E.C.

Als specialist in het uitzenden van horecapersoneel zorgt Mise en Place dagelijks voor de perfecte match tussen gastvrije horecatalenten en cateraars, hotels, voetbalstadions en congresgebouwen. Al ruim 26 jaar is Mise en Place een toonaangevende partner voor alle personeelsvraagstukken in de hospitality. Voor studenten is het bedrijf dé flexibele bijbaan, waarbij werken met vrienden en persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Charles van Goch, CEO van Mise en Place, verheugt zich op de voortzetting van de samenwerking. "Het is een blijk van vertrouwen dat we na drie succesvolle jaren onze samenwerking weer voor drie jaar mogen verlengen. N.E.C. en Mise en Place vinden elkaar in talentontwikkeling, zowel op het veld als naast het veld."

"De afgelopen drie seizoenen hebben we mogen ervaren dat de samenwerking  voor ons van toegevoegde waarde is voor wat betreft het verhogen van de hospitality, van supporter tot zakelijke relatie. We zijn daarom blij dat we de samenwerking kunnen continueren en daarnaast is dit partnership ook weer een uitstekend voorbeeld van hoe de club verder geholpen wordt met kwaliteit en loyaliteit", aldus Martijn Ruiter, manager commerciële zaken.