N.E.C. Business

Konings & Meeuwissen Accountants en Belastingadviseurs & N.E.C. verlengen overeenkomst

Konings & Meeuwissen Accountants en Belastingadviseurs & N.E.C. verlengen overeenkomst
Afgelopen woensdag hebben Konings & Meeuwissen en N.E.C. een vernieuwde overeenkomst ondertekend, waardoor het accountantskantoor ook de aankomende drie seizoenen als Official Partner verbonden blijft aan N.E.C.

Konings & Meeuwissen is één van de grootste zelfstandige accountantskantoren in Nijmegen en omstreken. Het bedrijf is diep geworteld in het lokale bedrijfsleven en de diverse netwerken en is bovendien al sinds 2006 partner van N.E.C. Konings & Meeuwissen weet wat er speelt in de regio en is in staat ondernemers op een actieve manier van adviezen te voorzien. Konings & Meeuwissen is onderdeel van het internationaal sterk groeiende ETL Global.

Harm Kersten en Twan Konings van Konings & Meeuwissen: "Niet alleen in sportief goede en sportief wat mindere tijden moet je achter de club staan, maar zeker ook in de onwerkelijke tijd waarin we nu leven. N.E.C. leeft in Nijmegen en omgeving, de Deur Rij Mert is een prachtig voorbeeld daarvan. Onze roots liggen in en rondom Nijmegen, ook wij voelen ons verbonden met N.E.C.. We zijn er trots op om onze samenwerking weer voor drie seizoenen te kunnen verlengen!"​.

Martijn Ruiter, manager commerciële zaken N.E.C.: “Konings & Meeuwissen en N.E.C. hebben laten zien uitstekend bij elkaar te passen en daarom zijn we er trots op dat we onze jarenlange samenwerking een mooi vervolg kunnen geven. Dit partnership is ook weer een uitstekend voorbeeld van hoe de club verder geholpen wordt met kwaliteit en loyaliteit. Wij danken Konings & Meeuwissen voor het vertrouwen en daarbij is het mooi om ook komende seizoenen op diverse vlakken een bijdrage te mogen leveren."