N.E.C. Business OSRN

Informatie tegemoetkoming gemiste duels

Informatie tegemoetkoming gemiste duels

Eind april communiceerde de CED (Coöperatie Eerste Divisie) dat er op 12 mei duidelijkheid zou worden verschaft omtrent aangeschafte wedstrijdtickets. De seizoenkaarthouders, businessclubleden en supporters die reeds tickets hebben aangeschaft voor minimaal één van de resterende wedstrijden van het seizoen 2019-2020 ontvangen vandaag een mail over een tegemoetkomingsregeling.

Oproep tot steun
De afgelopen periode zijn alle betaald voetbalclubs en organiserende competities in gesprek gegaan om tot een besluit over tegemoetkoming te komen. Eventuele tegemoetkoming heeft grote financiële gevolgen voor N.E.C., vandaar dat de club al haar supporters en businessclubleden de optie geeft om de club te steunen en af te zien van een tegemoetkoming.

Inmiddels heeft N.E.C. al veel reacties van haar leden mogen ontvangen en deze zijn werkelijk hartverwarmend. Veel leden hebben direct aangegeven om N.E.C. te ondersteunen en af te zien van welke vorm van tegemoetkoming dan ook. Wij zijn hen hier enorm dankbaar voor.

Opties
N.E.C. kan en wil echter niet voor haar supporters en businessclubleden beslissen hoe de club het seizoen financieel moet afwikkelen. Om die reden biedt N.E.C. haar supporters en businessclubleden verschillende opties. Naast het afzien van een tegemoetkoming is het mogelijk om gedeeltelijk of volledig gecompenseerd te worden voor de gemiste wedstrijden van het seizoen 2019-2020.

Indien u verbonden bent aan N.E.C. Business & OSRN dan heeft u van ons een mail ontvangen met aanvullende informatie. U heeft tot 1 juni de tijd om uw keuze inzake de eventuele tegemoetkoming kenbaar te maken.

Wij hopen, meer dan ooit te voren, wederom te kunnen rekenen op uw begrip, onvoorwaardelijke loyaliteit en intense betrokkenheid bij N.E.C. Laten we samen de schouders eronder zetten om elkaar door deze lastige periode te helpen.

Het laatste woord is daarom aan onze aanvoerder Rens van Eijden:

Seizoen 2020-2021
Het is voor de KNVB en de clubs nog onduidelijk wanneer het seizoen 2020-2021 zal starten en welke restricties er zullen gelden voor het bezoeken van wedstrijden. Mochten wij hieromtrent meer informatie hebben dan zullen wij u tijdig informeren. 

N.E.C. Business & OSRN

…en valt de strijd niet altijd mee, verliest dan toch nooit de moed
#SamenTenStrijde, juist nu!