N.E.C. Business

HSF Logistics nieuwe naamgever N.E.C. Voetbalacademie

HSF Logistics nieuwe naamgever N.E.C. Voetbalacademie

Het Nijmeegse transportbedrijf HSF Logistics is vanaf heden de naamgever van de voetbalacademie van N.E.C. Daarnaast zal het logo van HSF Logistics prijken op de tenues van de spelers van de vooropleiding van N.E.C.  

HSF Logistics is gespecialiseerd in geconditioneerde voedingsmiddelenlogistiek en de daaruit voortvloeiende dienstverlening zoals fijnmazige distributie, op- en overslagmogelijkheden, emballageverhuur en emballagereiniging.  

Middels deze nieuwe overeenkomst met N.E.C. heeft HSF Logistics ervoor gekozen om de jarenlange samenwerking sterk te intensiveren. De nieuwe samenwerking is vooral gericht op de verdere ontwikkeling en professionalisering van de voetbalacademie. Dit komt voort uit de wederzijdse passie voor de ontwikkeling van talent.  

Simon Frederiks, eigenaar van HSF Logistics, is blij met de samenwerking: ''HSF Logistics is een typisch Nijmeegs bedrijf en al jaren als partner betrokken bij N.E.C. In de afgelopen maanden hebben we samen met N.E.C. gekeken naar de mogelijkheden om de samenwerking te intensiveren. HSF Logistics staat voor talentontwikkeling, zowel voor onze medewerkers in de operatie alsook in de sport. We zijn dan ook verheugd dat we vanaf heden de samenwerking aangaan met de N.E.C. Voetbalacademie. Dat we naamgever worden van de HSF - N.E.C. Voetbalacademie maakt ons trots en zal hopelijk bijdragen aan de ontwikkeling en professionalisering van zowel spelers alsmede de Voetbalacademie.'' 

Wilco van Schaik, algemeen directeur van N.E.C.: ''We zijn enorm verheugd en trots dat een regionaal familiebedrijf als HSF Logistics zich de komende anderhalf jaar wil committeren als naamgever en partner van de HSF - N.E.C. Voetbalacademie. Samen met HSF Logistics kunnen we een volgende stap zetten in de professionaliteit van de Voetbalacademie en de ontwikkeling van onze jeugdspelers. De afgelopen seizoenen zijn diverse jeugdspelers doorgestroomd naar het eerste elftal. Met de betrokkenheid van HSF Logistics zijn we in staat om deze lijn de komende jaren door te zetten en te bouwen aan de toekomst.’’