N.E.C. Business OSRN

Hofmans at Home verlengt samenwerking met N.E.C.

Hofmans at Home verlengt samenwerking met N.E.C.

N.E.C. en Hofmans at Home zijn een verlenging van de huidige overeenkomst met elkaar overeengekomen. De overeenkomst welke liep tot en met het einde van het seizoen 2020/2021 is verlengd tot en met het seizoen '22/23'. Hiermee is de interieurspecialist uit Cuijk, wiens logo sinds 2017 op het shirt van N.E.C. prijkt, ook de aankomende twee seizoenen mouwsponsor van N.E.C. 

Hofmans at Home is de specialist voor wooninrichting. Het bedrijf biedt een ruim aanbod aan vloeren, raamdecoratie, kunstgras en relaxfauteuils voor de particuliere- en zakelijke markt. Ondanks dat consumenten steeds vaker online oriënteren en aanschaffen blijft het aanbieden van persoonlijke service en advies op maat van productspecialisten van essentieel belang. De Cuijkse onderneming heeft de laatste jaren dan ook zichtbaar geïnvesteerd in zowel haar online kanalen alsmede de showroom. 

Algemeen Directeur Wilco van Schaik over de samenwerking met Hofmans at Home: ''Eerder verlengde Hofmans at Home vlak na de tweede degradatie de samenwerking met N.E.C. Nu doen ze dat midden in de coronacrisis die ook hen hard raakt. Dat is typerend voor de duurzame relatie en het partnership dat Hofmans at Home en N.E.C. met elkaar hebben. In de gesprekken die wij met elkaar voeren blijkt voortdurend dat Hofmans at Home geloofd in de sportieve en zakelijke plannen van de club. Daarnaast zijn we beide van mening dat N.E.C. bij kan dragen aan de groeiambitie van Hofmans at Home. We kijken er naar uit om onze wederzijdse doelstellingen in de nabije toekomst samen met elkaar te realiseren.''

''Hofmans at Home gelooft in langdurige relaties waarin loyaliteit een enorme rol speelt; dit zie je terug in alle facetten van onze onderneming. Consumenten maar ook zakelijke klanten maken daarom al méér dan 55 jaar gebruik van onze diensten. De verlenging van de samenwerking met NEC is hier een mooi voorbeeld van'', aldus Twan Hofmans, Directeur Hofmans at Home.