N.E.C. Business OSRN

Gevolgen maatregelen kabinet voor bezoeken N.E.C. (Business) & OSRN

Gevolgen maatregelen kabinet voor bezoeken N.E.C. (Business) & OSRN

Inzake het coronavirus heeft het kabinet vanavond aanvullende maatregelen aangekondigd welke vanaf morgen (dinsdag 29 september, 18.00 uur) van kracht zullen zijn voor in ieder geval de aankomende drie weken.

Dit betekent dat wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie tenminste voor de duur van tenminste drie weken achter gesloten deuren zullen worden afgewerkt. De wedstrijd N.E.C. - FC Eindhoven van aanstaande zaterdag zal derhalve niet toegankelijk zijn voor publiek.

N.E.C. Business & OSRN
Er gelden ook restricties voor het organiseren van (business)events. Voor events welke buiten georganiseerd worden geldt een maximum van 40 bezoekers. Bij events welke binnen zijn geldt een maximum van 30 bezoekers. Mede omwille van deze restricties en beperkingen heeft het OSRN bestuur besloten om het N.E.C. Supagolf event van aanstaande woensdag 30 september af te gelasten. 

Het eerstvolgende event van N.E.C. Business & OSRN staat gepland op 30 oktober. De komende weken zullen N.E.C. en OSRN de berichtgeving afwachten en inventariseren in welke mate dit event georganiseerd kan worden binnen de nieuwe maatregelen. Hierover zullen wij u tijdig berichten. Vanzelfsprekend is er ons, net als altijd, alles aan gelegen om u als relatie optimaal te faciliteren middels uw lidmaatschap. 

Hoe lang de nieuwe maatregelen uiteindelijk van kracht zullen blijven is nog onduidelijk. Tot die tijd mag u van ons verwachten dat wij inventief en creatief blijven om u te blijven verbinden met N.E.C. en elkaar.