Excluton nieuwe shirtsponsor N.E.C.

Excluton nieuwe shirtsponsor N.E.C.

Excluton zal het restant van dit seizoen als shirtsponsor zichtbaar zijn op het wedstrijdshirt van N.E.C. Het logo van de producent van sierbestrating en betonnen bestratingsproducten zal vanaf heden prijken op de onderrugpositie van het N.E.C.-shirt

Excluton tekent een partnership voor de rest van het lopende seizoen. Excluton is dé producent van sierbestrating, betonnen bestratingsproducten en inrichting van openbare ruimten. Vanuit Druten werken dagelijks meer dan 200 mensen aan de productie en verkoop van meer dan 2.200 artikelen. Deze producten zijn geschikt voor tuin, terras, oprit en openbare ruimten.  

Eigenaar en Drutenaar Frans van Haren is blij met deze samenwerking: "Excluton is al vele jaren als trouwe sponsor aan de club verbonden. Met meerdere ondernemers uit Druten hebben wij al eens een loge gedeeld. We zijn dan ook trots dat wij onze jarenlange samenwerking hebben weten te bekronen met een mooie positie op het shirt van N.E.C. Dit vervult mij, maar zeker onze medewerkers uit de regio met trots. We zijn dankbaar dat wij de samenwerking met N.E.C., in deze moeilijke tijd, hebben weten te intensiveren. Excluton heeft haar roots in de regio en is landelijk georiënteerd ook dat is een perfecte match met N.E.C. waar wij de rest van dit seizoen samen gebruik van zullen maken.''

Algemeen Directeur Wilco van Schaik is content met Excluton als nieuwe shirtsponsor: “We waren heel ver met een partij aan het begin van het seizoen, maar die haakte af in verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus. We zijn daarom enorm blij dat Excluton, een bekend bedrijf en loyale partner, te kennen gaf de samenwerking met N.E.C. te willen intensiveren. Excluton is een groot landelijk merk, dat maakt ons trots op deze samenwerking. We zijn dan ook enorm dankbaar dat wij Excluton mogen toevoegen aan onze grote regionale partners."

Scooterclub Druten sluit zich bij Excluton aan
Een onderdeel van het partnership is een samenwerking met 'Scooterclub Druten'. Dit collectief van diverse ondernemers uit het Land van Maas en Waal zal tevens onder het Excluton logo prijken op het shirt van N.E.C.