OSRN

De 3e helft - OSRN Kerstborrel & Nieuwjaarslunch

De 3e helft - OSRN Kerstborrel & Nieuwjaarslunch

Inmiddels liggen de feestdagen alweer een tijdje achter ons en waarschijnlijk heeft het werk alweer de waan van de dag overgenomen. Een perfect moment om in deze 3e helft terug te blikken op de bijzonder gezellige OSRN-evenementen rondom de feestdagen.

Kerstborrel

Op donderdag 19 december sloten we het OSRN-jaar in stijl af met onze Red, Black & Green Christmas-borrel. Het werd misschien wel één van de gezelligste avonden van het jaar, mede dankzij de sfeervolle versieringen van Grand Café Arsenaal 1824 en de muzikale ondersteuning van de fantastische Esther van Heeswijk. De grote opkomst zorgde ervoor dat het een perfecte manier was om het OSRN-jaar uit te zwaaien.

Namens de OSRN en N.E.C. bedankt voor jullie bezoek en we zien jullie graag bij de komende events die alweer voor de deur staan!

Dennis van der Locht, The Better Different Interim Marketing
"Van alle kerstborrels die ik de afgelopen tijd als ondernemer mee heb mogen maken was dit toch wel de gezelligste! Daarnaast heb ik ook nog een aantal interessante nieuwe OSRN-connecties opgedaan, dus zowel zakelijk als persoonlijk heb ik een topavond mogen beleven."

Frits Mol - Tandartspraktijk Dukenburg 
“Gewapend met dat fijne gevoel in de aanloop naar Kerst was het weer volle bak gezelligheid in het Arsenaal”.

Nieuwjaarslunch

Jeroen ter Weeme - Topprofile 
"2020 zijn we het jaar fris gestart met de traditionele OSRN Nieuwjaarslunch. Ruim 100 leden, van jong tot oud, waren vertegenwoordigd om elkaar het beste te wensen voor 2020 in de poptempel van Nijmegen: Doornroosje.

Na een kort welkomstwoord van Algemeen Directeur Wilco van Schaik in de foyer kregen we vervolgens toegang tot de grote feestzaal. In deze zaal waren vele tafels ingedekt voor een fantastische 3-gangen lunch. Tijdens de lunch kregen we een doorkijk van de bouwer van Doornroosje, onze hoofdsponsor KlokGroep, hoe dit innovatieve project vorm heeft gekregen. Daarnaast gaf Doornroosje directeur Toine Tax een toelichting over hoe de muzikale programmeringen tot stand komen voor hen en wat de ontwikkelingen van de organisatie zijn. Vervolgens schetst onze voorzitter Jan-Willem de Rover een terugblik op 2019 en doorkijk in 2020 omtrent de OSRN.

De OSRN Nieuwjaarslunch typeerde zich wederom tot een volwaardig netwerkplatform in een fantastische sfeer en locatie! 2020 kán niet beter beginnen!"

Jeroen Naus - Dirkzwager legal & tax
"Wat mij betreft kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde, smakelijke en gezellige editie van onze traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst. Altijd een goed moment om elkaar weer te treffen en terug te blikken op het voorbije jaar, maar vooral ook met nieuwe energie uit te zien naar het jaar dat voor ons ligt. Veel dank aan degenen binnen de OSRN die dit evenement organiseerden en aan Doornroosje voor de gastvrije ontvangst."

Drs. Yvonne van der Bend - Business Media….4all/Printrendement

"OSRN luidt 2020 in tijdens drukbezochte lunch bij de Poptempel van Nijmegen Doornroosje. In een sfeervolle ambiance werden de ruim 100 aanwezigen verrast door feiten en informatie over dit bijzondere gebouw. Een succesformule door samenwerking en een gedreven team. OSRN staat voor samenwerking en waardevolle contacten."

Frits Mol - Tandartspraktijk Dukenburg 
"Die nieuwjaarlunch op de eerste werkdag van het nieuwe jaar blijft toch wel een hele mooie eigenwijze traditie! 
Helemaal nu we binnen de eigen Nijmeegse stadsgrenzen bleven."

Namens OSRN en N.E.C. bedankt voor uw komst.