OSRN

De 3e helft - NasNetwerkt Event

De 3e helft - NasNetwerkt Event

Afgelopen woensdag trakteerde NasWerkt de OSRN leden op een avond vol inspirerende sprekers, interessante verhalen en leuke anekdotes.

Annemarie van Woudenberg van Poelmann van den Broek Advocaten sprak over de trends en obstakels rondom de WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans). Daarna gaven Wilco van Schaik en Rens van Eijden inzicht in de continue veranderingen en innovaties binnen de voetballerij.

Scheidsrechter Siemen Mulder sprak over de ontwikkelingen rondom de VAR en nam de leden in een interactieve sessie mee in het vak van scheidsrechter. Jan van Halst vertelde dat we vooral door moeten gaan met ‘knokken’, ons moeten richten op onze talenten en op zoek moeten naar een eigen Willem van Hanegem.

Ricardo Vorstenbosch – NasWerkt 
‘’Trots, dat is het gevoel dat wij als NasWerkt hebben overgehouden aan het OSRN event. Als organisatie zijn wij trots dat zoveel leden de weg hebben gevonden naar café Faber. Knus was het, maar ook zeker heel gezellig. NasWerkt wil dan ook alle bezoekers en sprekers bedanken voor hun komst!’’

Jasper Meinema - YES Energie Advies 
”Ik heb genoten van deze avond! Ik vond de inhoud boeiend en prima afwisseling van sprekers waardoor je nieuwsgierig blijft wat er verteld gaat worden. Tussen de bedrijven door paar nieuwe, interessante relaties leren kennen. Al met al een dikke 10!” 

Anita Friebel - Werkbedrijf Rijk van Nijmegen 
“Gisteren op de gezellige locatie van Café Faber, wederom genoten van een goedverzorgde OSRN-bijeenkomst. Leuke, interessante en inspirerende sprekers. Afwisselend, veel interactie en gelachen! Heb hierdoor een mooi beeld gekregen over hoe het voor de scheidsrechters is te werken met de VAR, hoe het is als je als voetballer alleen dát mag doen waar je goed in bent (“afpakken en afgeven”) en gehoord waar NEC en ons elftal nu staat en naartoe moet gaan. Bij een wijntje ook nog weer kennisgemaakt met ondernemers die ik nog niet kende. Al met al een zeer geslaagde avond.” 

Namens OSRN en N.E.C. bedankt voor uw komst.