OSRN

De 3e helft - N.E.C. Business & OSRN Pubquiz

De 3e helft - N.E.C. Business & OSRN Pubquiz

Afgelopen maandag 11 mei stond de allereerste online editie van de N.E.C. Business & OSRN Pubquiz op het programma. Thuis met de kinderen, de buurman, vrienden en/of overige familie op de bank werden de OSRN-leden onderworpen aan uiteenlopende vragen over Nijmegen, N.E.C. en natuurlijk N.E.C. Business & OSRN.

De onmisbare hulp van een aantal partners zorgde ervoor dat wij ook tijdens dit thuis event in de gelegenheid waren om voor de hapjes en drankjes te zorgen. Zo werden de deelnemers vorige week vrijdag al thuis bezocht om het ‘starterpack’ in ontvangst te nemen. Niets stond de OSRN-leden dan ook in de weg om optimaal te presteren tijdens de quiz.

Met enige hulp wisten Paul van Schaijik (1), Frank Dekkers (2) en Aart van de Water (3) de podiumplaatsen veilig te stellen. Naast eeuwige roem zal Paul van Schaijik in de voorbereiding als trainer coach gaan fungeren, terwijl Frank Dekkers een tegoedbon won van Bikkels. Aart van de Water wist op zijn beurt het felbegeerde N.E.C.-shirt in de wacht te slepen.

Frans Steehouder - WerkDirekt
‘’Erg genoten van de quiz en complimenten voor het team wat eraan gewerkt heeft! Het blijkt wel dat ik erg weinig van Nijmegen weet en van N.E.C./OSRN in het bijzonder. De 33ste plaats is erg teleurstellend, maar mocht de pret niet drukken.’’

 Mark van Loveren – Van Loveren Tankstations
 ‘’Goed georganiseerde, spannende en ook nog leerzame quiz door OSRN/N.E.C.. Ondanks het gemis van de Goffert gaf het weerzien met veel voetbalvrienden de nodige ontspanning in deze bizarre tijd. Weer trekken wij ten strijde ook in crisistijd blijven wij onze club trouw!’’

 Marc Schipperheijn - Wensink
"Geen eeuwige roem voor mij maar wel een hele leuke quiz georganiseerd door N.E.C. Business & OSRN.’’

 Harm Kersten – Konings & Meeuwissen
 “Als Paul van Schaijik ergens aan meedoet speel je maximaal voor plek 2. Desalniettemin een leuk en lekker pubquizavondje gehad. Hopelijk zien we elkaar snel weer in de Goffert, dank aan de organisatie en sponsors van de avond!”

Namens N.E.C. Business & OSRN willen wij u bedanken voor uw deelname. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen bij het volgende (online) event.