N.E.C. Business OSRN Events

De 3e helft - Kerst Drive Thru

De 3e helft - Kerst Drive Thru

Afgelopen woensdag stond de eerste editie van de Kerst Drive Thru van N.E.C. Business & OSRN op het programma. Dit jaar geen traditionele kerstborrel maar een ware kerstattractie door de bussluis van het Goffertstadion.

Ruim 140 leden brachten, in hun auto, met partner en/of kinderen een bezoek aan dit unieke event. Hierbij werden zij ontvangen door medewerkers van N.E.C. en OSRN en natuurlijk niemand minder dan de kerstman en onze eigen Bikkel. Tijdens de rondrit genoten de aanwezige relaties zichtbaar van de sfeer, lekkernijen en kerstgeschenken die hen aangeboden werden door diverse partners van N.E.C. 

Monique Winkelman - Rabobank Rijk van Nijmegen
“Gisteren verrast met een Christmas Drive Thru bij N.E.C. door de OSRN businessclub. Een gedeelte van het Goffertstadion was omgetoverd in een Winter Wonderland en al rijdend werden we bij de verschillende houten huisjes warm welkom geheten met lekkere drankjes, hapjes en diverse cadeautjes. Wat een magische rit was dat! Dank je wel!”

David de Vries - Sint Maartenskliniek

''Hartverwarmende Kerst Drive Thru van NEC. Een echte opsteker in deze barre tijden. Onze wachttijd werd rijkelijk beloond met een enthousiaste ontvangst, een glas glühwein, een heerlijke snack en een veelheid aan lekkere en bruikbare cadeaus. Fantastische actie. Veel dank en fijne feestdagen & een gezond 2021 gewenst aan iedereen.''

Wouter Verschuur - Negentigtien

“Super om ondanks alles ons zo te verwennen. Van alle kanten kwamen leuke kado’s! De kinderen vonden het ook prachtig. Dank je wel!”

Laura van Schaik - Coca Cola
"Ondanks de bizarre tijd toch een onvergetelijke kerst bij de OSRN! Heel mooi om te zien hoe alle leden een steentje hebben bijgedragen. Wij hebben genoten!''

Nadine Maters - Maters Accountants
''Ik waande mij echt al even in kerstsferen afgelopen woensdagavond. Fantastisch om iedereen live te kunnen spreken al was het maar kort! En wat een waanzinnige opkomst! Ik heb ervan genoten en fijn om zo toch samen dit bijzondere jaar af te kunnen sluiten!"

Namens N.E.C. Business & OSRN bedankt voor uw komst, fijne feestdagen en alvast al het goeds voor 2021! Hopelijk treffen we u snel in goede gezondheid in een goed gevuld Goffertstadion.