N.E.C. Business OSRN

De 3e helft - 'De blik op de toekomst'

De 3e helft - 'De blik op de toekomst'

Na het succesvolle webinar ‘Stand van zaken N.E.C.’, vorige maand, volgde afgelopen woensdag het volgende (digitale) event genaamd 'De blik op de toekomst'. Dit event stond volledig in het teken van de (technische) ontwikkelingen van de staf, spelersgroep en natuurlijk kweekvijver De Eendracht. Onder leiding van presentator Jochem van Gelder schoven naast Wilco van Schaik ook hoofdtrainer Rogier Meijer, manager scouting Nick Kersten en hoofd jeugdopleidingen Dennis te Braak aan.

Na enkele succesvolle digitale events was dit het eerste event sinds de coronacrisis dat ook weer fysiek door OSRN-leden bezocht kon worden. Volgens de RIVM richtlijnen, waren zo’n twintig OSRN-leden live aanwezig in Bikkels. De overige geïnteresseerden konden net als de voorgaande digitale events vanuit de huiskamer aanschuiven.  
Voor de leden die fysiek aanwezig waren was het ook een ideaal moment om te netwerken en om elkaar bij te praten over oa. de corona impact. Hier kwam ook de kracht van de OSRN tot uiting; verbinding!

Tijdens de 'College Tour setting' werd uitgebreid ingegaan op het technische beleid, waarbij er wederom ruimte was voor alle vragen. De nieuwe hoofdtrainer en hoofd jeugdopleidingen deelden hun visie op het gebied van voetbal en ontwikkeling met de aanwezige OSRN-relaties.

Roald Bergamin - Nedflex Nijmegen
"Heerlijk om na al die tijd weer eens live OSRN leden te ontmoeten, ondanks de beperking van een selecte groep. Leuk om mee te maken deze College Tour."

Lucas Leenders - Leenders Thuis op Kantoor!​
"Fijn om weer bij een “fysieke” OSRN bijeenkomst aanwezig te zijn. Helder en duidelijke taal van de nieuwe trainer (van de directeur zijn we het gewend). Mooi om te horen dat het scouting onderdeel goed werkt en talenten weer naar De Goffert komen.

Willem van Stuijvenberg - SOV Beheer
"Zeer positieve avond met een duidelijke visie voor komend seizoen"

Heeft u het webinar niet kunnen volgen maar bent u wel benieuwd naar hetgeen er aan tafel besproken is? De volledige uitzending is via onderstaande link terug te zien op N.E.C. TV.