N.E.C. Business OSRN Events

De 3e helft - ALV online live vanuit het Goffertstadion!

De 3e helft - ALV online live vanuit het Goffertstadion!

Afgelopen dinsdagavond stond de (eerste) online ALV op het programma. Vanuit huis kon u volgen hoe wij u op deze manier door het afgelopen jaar en de plannen voor het nieuwe jaar heen praatten. 

Zoals zoveel tijdens corona hebben we ook de ALV deze keer in een ander jasje moeten steken. Onder leiding van onze voorzitter Jan-Willem heeft het bestuur deze keer live vanuit de Goffert de u welbekende onderwerpen besproken. Hierbij kwamen de cijfers van afgelopen jaar en de begroting van komend jaar aan bod. Maar ook een mooie compilatie van alle events van het afgelopen jaar pre-corona en gedurende de corona golven. U kon stemmen met de “raise your hand button” en vragen stellen in de chat. Live vanuit Breukelen heeft Wilco van Schaik ons bijgepraat over de stand van zaken in de voetbalclub en waar we heen gaan met z’n allen.  

Hiermee was dit event ook weer net even anders dan alle andere jaren waarbij de ALV vaak gecombineerd werd met een goede spreker of zoals vorig jaar een college tour. 

Al met al zeker een geslaagd event waarbij wij natuurlijk van harte hopen dat wij dit volgend jaar weer “gewoon” live in uw aanwezigheid kunnen doen! 

Marc Schipperheijn - Wensink Mercedes Benz Nijmegen
''Afgelopen dinsdag hebben we de eerste online ALV van de OSRN bijgewoond, een ALV met 27 online leden en helaas zonder aanvullend programma van een gastspreker of college tour. Tijdens deze ALV alleen maar goed nieuws, onder andere dat we maar een klein verloop hebben gehad van het aantal leden en daardoor nu op 247 staan, allemaal leden met een groot hart voor N.E.C. waar we dit seizoen helaas maar weinig naar toe kunnen.Ook financieel is het doordat we minder evenementen hebben gehad goed gegaan met de OSRN, een groot reserve wat wel gereserveerd is voor evenementen dus wanneer Covid19 onder controle is hebben we dus nog wat tegoed.16 december zien we elkaar wellicht weer “live” tijdens de Kerst Drive Thru en kunnen we vanuit de auto toch weer bekende leden treffen. Blijf gezond!''

Ronald Vink - Kompas Veiligheidsgroep
'"Ook een mooie ervaring om een keer van uit huis de ALV bij te wonen, kort, zakelijk en informatief. Maar de volgende keer gewoon weer lekker op een mooie locatie om na afloop nog even met elkaar met een biertje in de hand te kunnen nuilen."

Gijs van Mierlo - Brunet Advocaten
''Wat een saaie en inspiratieloze ALV. Desondanks complimenten aan het bestuur om met de Covid-19 wet in de hand en binnen de toegestane mogelijkheden de jaarvergadering te organiseren. Dat 2021 het jaar van de grote verandering moge worden.''

In onderstaande video ziet u een compilatie van alle events van N.E.C. Business & OSRN van het seizoen 2019/2020.