N.E.C. Business OSRN Events

Beweegchallenge: le score intermédiaire 

Beweegchallenge: le score intermédiaire 

Op maandag 5 februari jl. zijn de deelnemers van de 'N.E.C. Business & OSRN Beweegchallenge' in teams gestart met hun reis naar Parijs. Naast bewegen middels talloze activiteiten is ook het onderlinge contact en verbinding een belangrijk aspect binnen deze challenge.  

De teams zijn onder leiding van hun captains voortvarend van start gegaan met wandelen, fietsen, sporten en zelfs schaatsen. Dit alles om met elkaar fit en vitaal te blijven en Parijs binnen afzienbare tijd te bereiken. 

Weken later en heel veel kilometers verder hebben wij ontzettend veel 'strava updates' en enthousiaste reacties in de vorm van berichten en foto's van jullie ontvangen. Veel teams halen massaal punten binnen door ook de overige opdrachten vol toewijding te volbrengen. Door het onderlinge contact binnen de teams zijn er tevens al samenwerkingen tussen bedrijven ontstaan.  

Le score intermédiaire (de tussenstand)
Wekelijks ontvangen de teams de tussenstand van Jacqueline Vermeer. Na vier weken voeren de teams FC Kreupel en Nouvelle Equipe Champagne de ranglijst van het puntenklassement aan met beide 145 punten. Avenue Des OSRN volgt op grote achterstand met 65 punten. Team on Wheels en de wandelendetak van de OSRN doen hun naam in het puntenklassement nog niet direct eer aan. Zij dragen de spreekwoordelijke rode lantaarn met 0 punten.  

Terwijl veel teams verkeren in een bewolkt gebied schijnt de zon inmiddels voor de teams 080 en Tini van Reeken. Zij zijn beide inmiddels aangekomen in een overwegend zonnig Parijs.