N.E.C. Business OSRN

BELANGRIJK: Informatie thuiswedstrijden seizoen 2020/2021

BELANGRIJK: Informatie thuiswedstrijden seizoen 2020/2021

Nadat N.E.C. op 28 augustus het nieuwe seizoen opent in Leeuwarden zal de Nijmeegse formatie op 11 september tegen Jong Ajax voor het eerst aantreden in het Goffertstadion. Voor u als businessclubrelatie en/of logeboxhouder betekent dit dat u de wedstrijden (gedeeltelijk) kunt bezoeken. In overleg met de veiligheidsregio heeft N.E.C. een protocol ontwikkeld dat van kracht zal zijn tot er versoepelde of aangescherpte maatregelen getroffen zullen worden. 

Hierbij doen N.E.C. en de veiligheidsregio een groot beroep op de verantwoordelijkheid van de stadionbezoekers. De wijze waarop onderstaand protocol nageleefd zal worden is bepalend voor het wel of niet aanscherpen van de richtlijnen. Daarbij kunt u alvast rekening houden met de volgende aandachtspunten bij een wedstrijdbezoek:

Algemeen:
- Vanzelfsprekend zijn alle richtlijnen welke voorgeschreven zijn door het RIVM van kracht in en rondom het Goffertstadion.
- Indien u corona gerelateerde klachten heeft dan blijft u thuis.
- Bij aankomst bij het Goffertstadion dient u naar eerlijkheid te verklaren dat u tenminste 24 uur klachtenvrij bent. 
- Het bezoeken van wedstrijden (m.u.v. loges) is enkel en alleen mogelijk indien u uzelf voorafgaand aan de wedstrijd heeft aangemeld middels de OSRN-app. Zonder aanmelding is het voor N.E.C. niet mogelijk om u toegang tot het hoofdgebouw te verlenen. 

Wedstrijdbezoek:
- U dient rekening te houden met tijdsloten.
- Uw huidige seats zijn niet geldig. Voorafgaand aan iedere wedstrijd ontvangt u kaarten met daarop een stoel- en rijnummer.
- In verband met een zeer strikte indeling van de businessclub tribune is het niet toegestaan om elders te gaan zitten dan op de voor u gereserveerde seats. 
- Uw parkeerkaarten blijven geldig. 

Loges: 
- Uw loge is iedere wedstrijd geopend voor maximaal 14 bezoekers en één barmedewerker. 
- De Executive Lounge is iedere wedstrijd geopend voor maximaal 25 bezoekers en twee barmedewerkers. 
- Als logehouder bent u zelf verantwoordelijk voor het naleven van de richtlijnen en dus ook het waarborgen van de 1,5 meter afstand tussen al uw bezoekers. 
- Iedere bezoeker in uw loge is verplicht om plaats te nemen op een stoel.
- Het is ten strengste verboden om te staan op het logeterras. Iedere bezoeker dient op een stoel plaats te nemen op het logeterras. 
- Logehouder is zelf verantwoordelijk voor het faciliteren van voldoende stoelen voor al zijn of haar bezoekers. 
- Bezoekers van de loges zijn beperkt tot de loges en hebben geen toegang tot de Jupiler Lounge.
- Bij het niet naleven van bovenstaande bepalingen kan de veiligheidsregio besluiten om uw loge gedurende een nader te bepalen aantal wedstrijden te sluiten voor bezoekers. 
- Op de wedstrijddag dient de logehouder uiterlijk voor 17.00 uur een lijst aan te leveren met de volledige NAW-gegevens van de aanwezige bezoekers. Deze lijst kunt u aanleveren via cz@nec-nijmegen.nl 

Business Seats:
- U kunt circa de helft van de wedstrijden bezoeken. Daarbij maakt u altijd gebruik van het aantal business seats waarvoor u een overeenkomst heeft.
- De verdeling van de wedstrijden waarbij u aanwezig kunt zijn volgt aankomende week.
- N.E.C. zal voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd een nieuwe indeling van de businesstribune maken. Dit is afhankelijk van het aantal personen uit één huishouden.
- Mede daarom en omwille van de registratieplicht is het niet toegestaan om zonder aanmelding in de OSRN-app de wedstrijden te bezoeken.
- U dient u zelf dus ook aan te melden voor de wedstrijden waarvoor u uitgenodigd bent. 
- De voor u gereserveerde kaarten zijn strikt persoonlijk en dus niet overdraagbaar. 

Voor de verdeling van de wedstrijden heeft N.E.C. businessrelaties opgedeeld in twee segmenten. Daarbij zijn de wedstrijden opgesplitst waarbij rekening is gehouden met een verdeling van de topwedstrijden tegen respectievelijk: De Graafschap, Go Ahead Eagles, Excelsior, NAC Breda, SC Cambuur en Roda JC. Aankomende week volgt de indeling van de groepen. Na aanmelding ontvangt u van N.E.C. een wedstrijdkaart waarbij de volgende tijdsloten van kracht zijn:

- Loges: toegang 80-60 min. voor aanvang van de wedstrijd.
- Seat Zwart / Groen: toegang 60-40 min. voor aanvang van de wedstrijd.
- Seat Rood: toegang 40-20 min. voor aanvang van de wedstrijd

Jupiler Lounge:
- Er zal gebruik worden gemaakt van een routing met in- en uitgang. 
- Er is voor maximaal 253 personen toegang in de Jupiler Lounge.
- Dit betekent dat enkel bezoekers met een businesstribune kaart welkom zijn in de Jupiler Lounge.
- In de Jupiler Lounge is het, net als in de loges, verplicht om te zitten. 
- Bezoekers met een logekaart hebben omwille van de beperkte beschikbaarheid geen toegang tot de Jupiler Lounge. 

Losse kaarten:
Omwille van de beperkte beschikbaarheid is het vooralsnog niet mogelijk om losse kaarten in te zetten en/of aan te schaffen. N.E.C. onderzoekt bij de start van de competitie de mogelijkheden om dit in te regelen. Tot dat moment is het uitsluitend mogelijk om gebruik te maken van uw vaste seats of flexpakket.  

N.E.C. Business & OSRN danken u op voorhand voor uw enorme begrip, medewerking en loyaliteit. Daarbij doen wij een groot beroep op uw verantwoordelijkheid. Alleen samen met u kunnen wij de wedstrijden veilig en met zoveel mogelijk mensen blijven bezoeken binnen de bestaande richtlijnen.

#SamenTenStrijde, juist nu!