Samenwerking tussen VideoGuard en N.E.C. opengebroken en voor meerdere jaren verlengd

N.E.C. en VideoGuard hebben een akkoord bereikt over de verlenging van het unieke partnership. Om de nieuwste ontwikkelingen op beveiligingsgebied uit te rollen is drie jaar geleden een showcase in het Goffertstadion gebouwd. Na een succesvolle testcase is besloten om de samenwerking open te breken en met meerdere seizoenen voor te zetten om hiermee de securityzaken in en rondom het Goffertstadion op innovatieve wijze te intensiveren.

VideoGuard is dé specialist op het gebied van professionele High-security oplossingen. De systemen kunnen worden ingezet voor diverse vormen van beveiliging, bedrijfsbewaking, medische toepassingen, mobiel gebruik, meldkamercontrole, industriële procesautomatisering en meer. Eén unified beveiligingssysteem met cameratoezicht, toegangsbeheer, inbraakdetectie en intercom. Door nauw samen te werken met partners en integrators levert VideoGuard complete oplossingen.

Richard Nass, eigenaar van VideoGuard over de samenwerking met N.E.C.: “De komende jaren zal VideoGuard zich inzetten om N.E.C. te ondersteunen om het stadion innovatiever te maken op basis van de laatste technieken. Het Goffertstadion is representatief voor de meerderheid van de grote voetbalstadions, wat het bij uitstek geschikt maakt als ‘living lab’. De showcase, de tweede van VideoGuard, wordt in nauwe samenwerking gerealiseerd met Bosch Security Systems en Genetec. Bovendien is het prachtig dat het Goffertstadion uitgebreid wordt als Experience Centre, waardoor wij geïnteresseerde partijen mee kunnen nemen naar de toekomst van de nieuwe technieken”.

“N.E.C. is verheugd om de samenwerking met VideoGuard met meerdere seizoenen voort te zetten. Door de promotie naar de Eredivisie afgelopen zomer is gebleken dat de handhaving van de openbare orde en veiligheid een nog belangrijkere verantwoordelijkheid is geworden. Met VideoGuard als partner is het mogelijk om de nieuwste technieken op beveiligingsgebied in en rondom het Goffertstadion te integreren. Met deze innovatieve oplossingen kunnen we onze bezoekers een nog veiliger gevoel geven.”, aldus Joeri Nillessen, Sales Manager van N.E.C.

Richard Nass voegt hieraan toe: “N.E.C. is voor ons als een thuis komen. Als we alleen al kijken wat de medewerkers van N.E.C. de afgelopen periode hebben moeten mee maken en zien hoe zij de schouders eronder blijven zetten dan kan ik niet anders zeggen: trots dat wij hier onderdeel van mogen zijn”.