OSRN Dreamteam boekt grote zege tegen Go Ahead Eagles business

Voorafgaand aan de wedstrijd Go Ahead Eagles – N.E.C. van afgelopen vrijdag trad het OSRN Dreamteam in Deventer aan tegen het businessclub elftal van Go Ahead Eagles. De inmiddels bekende sparringpartners streden in een sportieve 7 tegen 7 wedstrijd voor de overwinning, die het OSRN Dreamteam met overtuiging naar zich toe wist te trekken: 5-12.

Tijdens de eerste helft waren de Nijmegenaren heer en meester. Op de vele mooie aanvallen en goals van Nijmeegse kant had het thuisteam nauwelijks een antwoord. Echter kwamen de Deventenaren in de tweede helft beter uit de startblokken dan het OSRN Dreamteam: met een fraai afstandsschot werd de Nijmeegse doelman direct verschalkt. Vanaf dat moment wisselde de goals zich af, waarbij het OSRN Dreamteam uiteindelijk nog een aantal prachtige treffers te maken en zich hierdoor van de winst wist te verzekeren. Mede dankzij vijf goals van Wout Lamers is de eerste overwinning van het OSRN Dreamteam in dit seizoen een feit!

De volgende wedstrijd op de agenda is de ‘kleine Gelderse derby’. Op zondag 22 maart treedt het OSRN Dreamteam in Doetinchem aan tegen het businessclub elftal van De Graafschap.