Nederlaag voor het OSRN Dreamteam

Na het teleurstellende 2-2 gelijkspel tegen het businessclub elftal van de Graafschap trad het OSRN Dreamteam afgelopen vrijdag alweer aan voor de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen. Opponent deze middag was het businessclub elftal van Go Ahead Eagles uit Deventer.

Een gretig en gehavend OSRN Dreamteam was vanaf het eerste moment zichtbaar op zoek naar eerherstel. In een open en attractieve wedstrijd zochten beide ploegen de aanval. Mede hierdoor ontstonden er veel ruimtes achter de laatste linie van beide ploegen met grote kansen over en weer. Uiteindelijk was het Nick Cornelissen die met een vlammend schot van buiten het zestien meter gebied doel trof: 1-0.

Na een hoopvolle beginfase vloeide de krachten weg bij het OSRN Dreamteam en was het veldoverwicht voor Go Ahead Eagles Business. De ploeg uit Deventer bleef aandringen en wist middels een aantal goed uitgespeelde aanvallen de achterstand voor rust nog om te buigen in een 1-2 voorsprong.

Het was wederom de ploeg uit Deventer die de tweede helft sterker uit de startblokken kwam. Het OSRN Dreamteam dat noodgedwongen met keepers experimenteerde kwam na rust al snel op een 1-3 en 1-4 achterstand. De Nijmeegse formatie wist geen vuist meer te maken tegen Go Ahead Eagles en grote kansen bleven uit. Vlak voor het laatste fluitsignaal viel zelfs de 1-5 binnen. Wederom een teleurstellend resultaat met een geflatteerde uitslag.

Gebroederlijk zoals altijd zijn de beide business teams vervolgens vertrokken naar het Goffertstadion voor het diner, om vervolgens de wedstrijd N.E.C. - Go Ahead Eagles te bekijken.