N.E.C. en DKC Totaaltechniek continueren de samenwerking

DKC Totaaltechniek blijft ook komende drie jaar verbonden aan N.E.C. Club en Official Sponsor hebben de samenwerking verlengd tot en met de zomer van 2024! Hierdoor kunnen beide partijen aankomende seizoenen gebruik blijven maken van elkaars diensten.

DKC Totaaltechniek, prijswinnaar van hét Beste Gelderse Familiebedrijf van 2019, is gespecialiseerd in installatietechniek. De in 1962 opgerichte firma is gehuisvest in Wijchen en maakt met haar disciplines werktuigbouw, koudetechniek, elektrotechniek en meet- & regeltechniek installaties op maat voor alle voorkomende projecten.

"DKC is trots de komende jaren als Official Sponsor betrokken te blijven bij N.E.C. DKC en N.E.C. kennen een lange historie en wij zijn verheugd de samenwerking te verlengen. Wij zijn onder de indruk van de ambities van N.E.C. en dragen graag bij aan sportief succes in de Eredivisie", aldus Frank Dekkers, Algemeen Directeur DKC Totaaltechniek.

Joeri Nillessen, Sales Manager N.E.C. is zeer content met de verlenging van de samenwerking: “Het is prettig om een betrouwbare, regionale partner te hebben die dezelfde ambities heeft als N.E.C. Wij zijn blij dat we gezamenlijk met een loyale Official Sponsor, die al jaar en dag verbonden is, de stap naar de Eredivisie kunnen maken”.